Beste wafelijzers – Analyse | Aanbiedingen

beste wafelijzers

Wafels zijn een populair Nederlands gerecht dat kan worden gegeten zoals het is of met allerlei toppings. Het wordt traditioneel geserveerd in een wafelijzer dat op een fornuis wordt gebakken, maar is nu ook in veel restaurants verkrijgbaar.

 

De beste wafelijzers worden over het algemeen gekozen op basis van de grootte van de wafels die ze kunnen maken. 

 

Het beste wafelijzer is over het algemeen gemaakt van gietijzer en heeft een antiaanbaklaag om ervoor te zorgen dat het niet kleeft tijdens het koken. Het heeft ook een instelbare temperatuur functie waarmee u uw wafels op verschillende temperaturen kunt bakken zonder van plaat te hoeven wisselen of te wachten tot ze zijn afgekoeld.

Wafelijzers zijn de laatste jaren steeds populairder geworden omdat veel mensen nieuwe smaken willen proberen en unieke vormen willen creëren met hun beslag. Wat zijn de top 5 beste wafelijzers? We zullen de top 5 beste wafelijzers vergelijken.

 

Tristar WF-1165 Wafelijzer

Aanbevolen Wafelijzer

 

Beste wafelijzers tristar

 

De Tristar WF-1165 wafelijzer is een wafelijzer met een indrukwekkende antiaanbaklaag die tot twee wafels tegelijk van een gelijkmatige laag kan voorzien.

De Tristar WF-1165 wafelijzer is gemaakt van roestvrij staal en heeft een indrukwekkende antiaanbaklaag die tot twee wafels tegelijk van een gelijkmatige laag kan voorzien, dus geen rommelige schoonmaakbeurten meer!

 

 

Vergelijkingstabel van de 3 beste wafelijzers

 

Wafelijzers
De Beste
Kwaliteit-prijs
De goedkoopste
Merk
Tristar Wafelijzer - Zwart - 1000W
Cloer 1621 wafelijzer voor klassieke hartwafels, 930 W, wafelformaat 15,5 cm,...
Princess 132465 Bubbelwafelijzer – De trend uit Azië – Zeshoekige wafel, Zwart
Cijfer
-
-
-
⭐Korting op uw gebruikelijke prijs⭐
26%
11%
3%
Voordelen
Gemakkelijk te gebruiken machine. - Anti-aanbaklaag
Hoog vermogen van 930W. - Zeer origineel hartvormig ontwerp
Zeshoekig ijzer. - Licht concave vorm
Nadelen
Misschien een beetje klein
We zien geen nadelen
Klein oppervlak
De Beste
Wafelijzers
Merk
Tristar Wafelijzer - Zwart - 1000W
Product
Cijfer
-
⭐Korting op uw gebruikelijke prijs⭐
26%
Voordelen
Gemakkelijk te gebruiken machine. - Anti-aanbaklaag
Nadelen
Misschien een beetje klein
Prijzen
Kwaliteit-prijs
Wafelijzers
Merk
Cloer 1621 wafelijzer voor klassieke hartwafels, 930 W, wafelformaat 15,5 cm,...
Product
Cijfer
-
⭐Korting op uw gebruikelijke prijs⭐
11%
Voordelen
Hoog vermogen van 930W. - Zeer origineel hartvormig ontwerp
Nadelen
We zien geen nadelen
Prijzen
De goedkoopste
Wafelijzers
Merk
Princess 132465 Bubbelwafelijzer – De trend uit Azië – Zeshoekige wafel, Zwart
Product
Cijfer
-
⭐Korting op uw gebruikelijke prijs⭐
3%
Voordelen
Zeshoekig ijzer. - Licht concave vorm
Nadelen
Klein oppervlak
Prijzen

 

Top 5 beste wafelijzers

 

Deze lijst is niet uitputtend, maar geeft je een uitgangspunt voor de keuze van je eigen wafelijzer. Koop het beste wafelijzer

 

1. Tristar WF-1165 Wafelijzer

 

Beste wafelijzers tristar

Dit model is het nieuwste en meest geavanceerde wafel ontwerp. Hij heeft een antiaanbaklaag om gemakkelijk schoon te maken en heeft ook een drievoudig verwarmingselement waarmee je drie wafels tegelijk kunt bakken.

De Tristar WF-1165 is niet de beste keuze als je voor meer dan twee personen wafels wilt maken, want er past maar één pan beslag tegelijk in. Als je iets met meer capaciteit nodig hebt, overweeg dan een paar verschillende modellen die de capaciteit verdubbelen of verdrievoudigen.

Dit is een erg handige en compacte wafelmaker die er twee tegelijk kan maken. Hij heeft een gemakkelijk te bedienen bedieningspaneel en een antiaanbaklaag om hem gemakkelijk schoon te maken.

 

 

 

Rebajas
Tristar Wafelijzer - Zwart - 1000W
 • Met het Tristar wafelijzer maak je twee heerlijke verse wafels in een keer
 • Dankzij de thermostaat kun je zelf kiezen hoe je de wafels gebakken wilt hebben
 • Het wafelijzer is praktisch in gebruik dankzij de indicatielampjes en anti-slipvoetjes

 


 

2. Cloer 1621 Wafelmachine – wafelijzer zonder anti aanbaklaag

 

Beste wafelijzers cloer

Closer 1621 wafel machine voor klassieke hartvormige wafels, 930 W, wafelformaat 15,5 cm, traploos instelbaar

 

Cloer 1621 wafel machine voor klassieke hartvormige wafels, 930 W, wafelformaat 15,5 cm, traploos instelbaar is een moderne versie van de klassieke Belgische wafel. Het heeft een eenvoudig ontwerp en is verkrijgbaar in een selectie van kleuren die uw keuken er zo levendig mogelijk uit zullen laten zien.

 

Een van de vele voordelen van de Cloer 1621 wafelijzer voor klassieke hartjeswafels, 930 W, is de instelbaarheid. U kunt de grootte van de wafel eenvoudig aanpassen van negen tot achttien inch en u kunt ook kiezen uit drie verschillende smaken: chocolade-hazelnoot crème, lemon curd en ahornsiroop boter.

 

 

Rebajas
Cloer 1621 wafelijzer voor klassieke hartwafels, 930 W, wafelformaat 15,5 cm,...
 • Vetarm bakken door antiaanbaklaag
 • Eenvoudig te reinigen dankzij intern scharnier en vetopvangrooster
 • Ruimtebesparende opslag

 

 


 

 

3. Princess 132465 Bubbelwafelijzer

 

Beste wafelijzers princess

Het Bubble wafelijzer is een zeshoekig wafelijzer. Je kunt er grotere en meer gelijkmatige vierkante wafelplaten mee maken. 

Het licht holle oppervlak creëert een luchtzak aan de bovenkant van de wafel, die voorkomt dat de wafel wegzakt in de olie in de plaat. Zo kun je sneller bakken zonder extra olie te hoeven toevoegen om aanbranden te voorkomen, en gebruik je over het geheel genomen minder olie.

Het noppen wafelijzer is ontworpen met het oog op een efficiënter ruimtegebruik, zodat een maximale capaciteit in een kleiner formaat mogelijk is.

 

 

Rebajas
Princess 132465 Bubbelwafelijzer – De trend uit Azië – Zeshoekige wafel, Zwart
 • Bereid nu zelf thuis de trendy bubbelwafel uit Azië en verras je vrienden
 • Altijd knapperig van buiten en luchtig van binnen dankzij de stevige antiaanbaklaag
 • Maak ook veilig wafels met je kinderen want het ijzer heeft anti-slipvoetjes en temperatuurcontrole

 

 


 

4. Bestron ASW217 wafelmaker – brusselse wafelijzer

 

Beste wafelijzers bestron

Het Bestron ASW217 wafelijzer is een hoogwaardig, gemakkelijk te gebruiken olievrij wafelijzer met antiaanbaklaag. Het maakt hartvormige wafels in slechts een paar minuten.

 

De Bestron wafelmaker wordt geleverd met een veiligheidsvergrendeling die aanzienlijk verbeterd is ten opzichte van de vorige. Het nieuwe slot biedt een betrouwbaar mechanisme om het deksel te vergrendelen zonder dat het per ongeluk of tijdens het gebruik open kan gaan. Het deksel vergrendelt ook automatisch als je het van de verwarmingsplaten van het toestel haalt zonder het uit te zetten.

 

Of je nu op weg bent naar een romantisch ontbijt of een feestelijke brunch, de Bestron wafelmaker maakt hartvormige wafels. De anti-aanbaklaag is bedekt met een laagje Thermo-Foil dat je wafels een extra beschermlaag geeft.

 

 

Rebajas
Bestron ASW217 wafelmaker, wafelijzer voor hartvormige wafels, antiaanbaklaag, 700W,...
 • Decoratieve wafelmachine voor het genot van 5 vers bereide hartvormige wafels, ideaal voor samen bakken aan tafel
 • Voordelen van de anti-aanbaklaag: bakken zonder aanbranden en lijmen, eenvoudig uitnemen van deegwaren, gemakkelijk spoelen
 • Veilige bediening: warmte-geïsoleerde behuizing met sluitclip op het deksel, stevige stand dankzij antislipvoetjes, automatische temperatuurregeling

 


 

5. Krups FDK2 FDK251

 

Beste wafelijzers krups

De Krups FDK2 FDK251 wafelijzer 4 wafels heeft een anti-aanbak kookoppervlak en kan twee of drie wafels tegelijk maken. Hij is gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken.

 

De Krups FDK2 FDK251 wafelmaker is een ingenieus keukenapparaat dat het perfecte ontbijt maakt voor elk huis. Hij wordt geleverd met een gemakkelijk te bedienen display waarop je kunt zien wanneer de wafel gaar is. 

 

Krups produceert zowel elektrische als handbediende producten met het doel de consument de beste kwaliteit apparaten tegen betaalbare prijzen te bieden. Met hun nieuwe ontwerp hebben ze dit doel kunnen bereiken en tegelijk een vastere greep voor het grijpen van wafels of het maken van donuts.

 

 

 

Rebajas
KRUPS Wafelijzer FDK2 FDK251
 • Knapperige wafels in een handomdraai voor elke gelegenheid
 • Bakoppervlakken met antiaanbaklaag voor een eenvoudige reiniging, inclusief bakvorm voor twee Brussel/Belgische wafels
 • Warmte-geïsoleerde handgreep voor een veilige hantering

 


 

Wafelijzer review. Test wafelijzers

 

Als je elke ochtend een warme wafel wilt, maar niet weet hoe je de beste wafelmaker moet kiezen, maak je dan geen zorgen! Hieronder vind je alle gegevens die je nodig hebt om de juiste keuze te maken, zoals het controleren van het vermogen, het plaatmateriaal en de afmetingen van de machine.

 

Kies op soort wafelmaker: thuis of professionele wafelmaker

Er zijn wafelijzers op de markt voor thuis of professioneel gebruik. Thuis Wafelijzers zijn kleiner en praktischer en kunnen 1-2 wafels per keer maken. Ze zijn geschikt voor wie het product wil gebruiken om wafels te maken, bijvoorbeeld voor familie en vrienden.

Professionele wafelijzers zijn groter en sterker en kunnen tot 4 wafels tegelijk maken! Ze zijn ideaal om een groot aantal mensen te bedienen of grote wafels te maken. Ze zijn daarom het meest geschikt voor mensen die al een eigen zaak hebben of willen opzetten, zoals een food truck, café of koffiehuis.

De vorm van de wafels moet bepaald worden aan de hand van het aantal te serveren personen.

De meest voorkomende vormen van wafelijzers zijn: vierkant, rond en bobbel. Behalve in de vorm verschillen ze ook in het aantal wafels dat ze per keer maken. Als je meer dan één persoon wilt voeden, moet je overwegen welke vorm voor jou geschikt is – zie hieronder!

Vierkant: een vierkante wafelmaker lijkt op een tosti-ijzer en kan 2-4 wafels per keer maken.

Rond: gemaakt in de vorm van een pizza en verdeeld in 4 kleine partjes. De machine kan echter maar 1 ronde wafer tegelijk maken.

Bel: de machine kan maar 1 plak bel tegelijk maken. Het is rond, met kleine belletjes en dan tot een kegelvorm gerold. Dit maakt het mogelijk om ijs en andere vullingen in een hoorntje te serveren.

Er zijn immers zoveel manieren om deze heerlijke snack te maken? Vergeet niet dat een professionele ronde wafelmaker maar 1 wafel tegelijk kan maken! Maar als het gebruik thuis is en voor sommige mensen is dit minder een probleem!

 

Hoe hoger de capaciteit, hoe sneller en knapperiger je wafels zullen zijn

 

De kracht van de wafeltjes is een belangrijk punt om rekening mee te houden, vooral als je een professionele wafelmaker zoekt. Voor intensiever gebruik moet het een hoger vermogen hebben, waarmee je sneller knapperige wafels aan de buitenkant en zachte wafels aan de binnenkant kunt maken.

Professionele machines variëren in vermogen van 1200 tot meer dan 2000 watt, dus je kunt er zeker de klus mee klaren! Huishoudelijke machines variëren van 350 tot 1200 W, afhankelijk van het model. Voor minder frequent gebruik is 350 of 700 W voldoende!

 

Controleer het materiaal en of de tegels afneembaar zijn

 

De meeste wafelijzers hebben anti-aanbakplaten, waarvan het materiaal niet door de fabrikant wordt gespecificeerd. Ze zijn echter gemakkelijk schoon te maken omdat ze niet aan het voedsel kleven en de warmte gelijkmatig verdelen. Sommige machines, vooral industriële, hebben roestvast stalen of aluminium platen.

Deze materialen zijn duurzamer, maar garanderen niet altijd dat er geen voedsel aan het oppervlak blijft kleven, dus bij het gebruik ervan moeten enkele voorzorgsmaatregelen genomen worden, zoals het bord voor het eerste gebruik met olie insmeren. Behalve het materiaal is het belangrijk te controleren of de vaatwas plaat uitneembaar is.

Uitneembare borden zijn praktischer en gemakkelijker schoon te maken omdat ze onder stromend water kunnen worden afgewassen, waardoor vuil gemakkelijker te verwijderen is. Bovendien worden sommige toestellen vaak geleverd met een ander soort bord, zoals een sandwich houder. Dit maakt het veelzijdig, want je kunt twee soorten bereiding doen met één product!

 

Kijk of het product extra mogelijkheden heeft om de voorbereiding te vergemakkelijken

 

Professionele of zelfgemaakte wafelijzers kunnen enkele kenmerken hebben. Deze maken de bereiding van wafels gemakkelijker, veiliger en handiger om te bewaren. Hier is een overzicht van de kenmerken die wafelijzers meestal hebben:

 • LED lampje: geeft aan dat de pan heet is of dat de wafels klaar en lekker zijn. Dankzij deze functie hoef je het apparaat niet meer te openen en de wafels af te koelen om te zien of ze gaar zijn.
 • Temperatuurregeling: hiermee kun je de temperatuur handmatig naar wens instellen. 
 • Thermostaat: helpt om de temperatuur van de machine automatisch op peil te houden en te regelen. Met deze technologie kun je kiezen tussen krokantere en knapperigere wafels en zachtere en lichtere wafels.
 • Verticaal opbergen: sommige machines zijn compacter en kunnen verticaal opgeborgen worden, wat veel gemakkelijker is als je niet veel plaats hebt in de keuken. 
 • Veiligheidsvergrendeling: aan de uiteinden van het apparaat kun je hiermee beide platen stevig sluiten, zodat er geen gevaar is dat ze tijdens het koken per ongeluk opengaan.
 • De snoerhouder: zit onderaan de machine, meestal onder of achter de machine, zodat hij niet zichtbaar is. Hij kan gebruikt worden om het netsnoer op te rollen en op te bergen in een klein vakje. 

Dit zijn toch een heleboel extra nuttige functies, nietwaar? Overweeg bij je keuze deze kenmerken, want ze zijn misschien eenvoudig, maar ze kunnen het gebruik vereenvoudigen en de veiligheid verhogen. Denk eraan dat de wafelmaker elektrisch is en dat de platen heet zijn, dus ga er voorzichtig mee om!

 

De beste wafelijzers om online te kopen in de aanbieding

 

Tristar WF-2195 - Wafelijzer

★★★★★
26,99  in stock
Bol.com
as of september 22, 2023 1:35 pm

Features

Vaatwasser veiligNee
Indicatie afgerondNee
Vermogen1000 Watt
Temperatuur indicatorNee
Temperatuur instellingenY
WaarschuwingssignaalNee
Bodem met antislipBodem met antislip
KleurZwart, zilver
Cool touch handgreepNee
Koord opslagruimteJa
IndicatielampjeJa
Materiaal behuizingRVS
AntikleeflaagJa
Aantal platen1
Aantal wafels2
Aan-uit schakelaarJa
Afneembare platenNee
Type bedieningsknoppenDraaisysteem
Aanvullende functies-
Inclusief kookboekNee
VerpakkingsinhoudArtikel, handleiding
Snoerlengte850
Product hoogte9,6 cm
Product lengte23,7 cm
Product gewicht1680 gram
Product breedte25,6 cm
Gewicht1949 gram
MerkTristar
Introductie2015
ModelWF-2195
Mpn418029
Adjustable ThermostatJa
Automatisch uitschakelenNee
BPA-vrijJa
Cool wallNee
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Met clipsluitingJa
Met draaifunctieNee
Reparatie typeCarry-in
Taal handleidingUniverseel
TimerNee
Uitzonderingen fabrieksgarantieGeen
Verpakking breedte268 mm
Verpakking hoogte128 mm
Verpakking lengte287 mm
Verwisselbare platenNee
WafelvormRechthoekig (Brusselse wafel)

1000 Watt

Tristar WF-1160 - Wafelijzer - Hartvormig

★★★★★
24,50  in stock
Bol.com
as of september 22, 2023 1:35 pm

Features

Vaatwasser veiligNee
Indicatie afgerondJa
Vermogen700 Watt
Temperatuur indicatorJa
Temperatuur instellingenY
WaarschuwingssignaalNee
Bodem met antislipBodem met antislip
Kleurzwart
Cool touch handgreepJa
Koord opslagruimteNee
IndicatielampjeJa
Materiaal behuizingMetaal
AntikleeflaagJa
Aantal platen2
Aantal wafels5
Aan-uit schakelaarNee
Afneembare platenNee
Type bedieningsknoppenDraaisysteem
Aanvullende functies-
Inclusief kookboekNee
Verpakkingsinhoudwafelijzer, handleiding
Snoerlengte750
Product hoogte20 cm
Product lengte12 cm
Product gewicht1270000 gram
Product breedte20 cm
Gewicht1645 gram
MerkTristar
Introductie2019
ModelWF-1160
MpnWF-1160
Adjustable ThermostatNee
Automatisch uitschakelenNee
BPA-vrijJa
Cool wallJa
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Met clipsluitingNee
Met draaifunctieNee
Reparatie typeCarry-in
Taal handleidingUniverseel
TimerNee
Uitzonderingen fabrieksgarantie-
Verpakking breedte228 mm
Verpakking hoogte137 mm
Verpakking lengte286 mm
Verwisselbare platenNee
WafelvormHartvormig (Luikse wafel)

700 Watt

Tefal Snack Collection SW853D12 - Tosti- en wafelijzer

★★★★★
89,99
79,99
 in stock
Bol.com
as of september 22, 2023 1:35 pm

Features

Vaatwasser veiligJa
Indicatie afgerondJa
Vermogen700 Watt
Temperatuur indicatorNee
Temperatuur instellingenN
WaarschuwingssignaalNee
BarbecuestandNee
KleurChroom | Zwart
Cool touch handgreepNee
Koord opslagruimteNee
IndicatielampjeJa
Materiaal behuizingKunststof
AntikleeflaagJa
Aantal platen2
Aantal sandwiches2
Aantal wafels2
Aan-uit schakelaarJa
Verwijderbaar vet collectorNee
Afneembare platenJa
Type contactgrill platenWafelplaten | Tostiplaten
Type bedieningsknoppenHandmatig | Knoppen
Aanvullende functiesVerwisselbare platen
Inclusief kookboekJa
VerpakkingsinhoudTefal snack Collection, 2 verschillende soorten platen, gebruiksaanwijzing
Snoerlengte1000
Product hoogte11,5 cm
Product lengte23 cm
Product gewicht5500 gram
Product breedte29 cm
Gewicht4342 gram
MerkTefal
Introductie2014
ModelSW853D12 Snack collection
Mpn3045386363650
Adjustable ThermostatNee
Automatisch uitschakelenNee
BPA-vrijJa
Bodem met antislipNee
Breedte bakoppervlak25 cm
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
GaarheidsindicatorNee
Horizontaal uitklapbaarNee
Lengte bakoppervlak20 cm
Met clipsluitingJa
Reparatie typeCarry-in
Schuine platenNee
Taal handleidingUniverseel
TimerNee
Turbo featureNee
Uitzonderingen fabrieksgarantieNee
Verpakking breedte290 mm
Verpakking hoogte213 mm
Verpakking lengte369 mm
Verwisselbare platenJa
Zwevende topplaatNee

Gemak in onderhoud | Inclusief timer: Nee

Bestron ASW217 - Wafelijzer

★★★★★
23,87  in stock
Bol.com
as of september 22, 2023 1:35 pm

Features

Vaatwasser veiligNee
Indicatie afgerondNee
Vermogen700 Watt
Temperatuur indicatorJa
Temperatuur instellingenN
WaarschuwingssignaalNee
Bodem met antislipBodem met antislip
KleurRoze
Cool touch handgreepJa
Koord opslagruimteNee
IndicatielampjeJa
Materiaal behuizingKunststof
AntikleeflaagJa
Aantal platen2
Aantal wafels5
Aan-uit schakelaarNee
Afneembare platenNee
Type bedieningsknoppenKnoppen
Aanvullende functiesnvt
Inclusief kookboekNee
Verpakkingsinhoudhartjeswafelmaker + handleiding
Product gewicht1500 gram
Gewicht1485 gram
MerkBestron
Introductie2015
ModelBestron
Mpn416219
Adjustable ThermostatNee
Automatisch uitschakelenNee
Fabrieksgarantie termijn5 jaar
Met clipsluitingJa
Reparatie typeCarry-in
Taal handleidingUniverseel
TimerNee
Uitzonderingen fabrieksgarantie0
Verpakking breedte230 mm
Verpakking hoogte121 mm
Verpakking lengte286 mm
Verwisselbare platenNee
WafelvormHartvormig (Luikse wafel)

700 Watt

Mini wafelijzer - Non-Stick - Wafels - Mini Waffle maker - L16xB12xH8,5cm

★★★★★
23,99  in stock
Bol.com
as of september 22, 2023 1:35 pm

Features

Vaatwasser veiligNee
Indicatie afgerondNee
Vermogen350 Watt
Temperatuur indicatorNee
Temperatuur instellingenN
WaarschuwingssignaalNee
Bodem met antislipBodem met antislip
KleurRood
Cool touch handgreepJa
Koord opslagruimteNee
IndicatielampjeJa
Materiaal behuizingKunststof
AntikleeflaagJa
Aantal platen1
Aantal wafels1
Aan-uit schakelaarNee
Afneembare platenNee
Type bedieningsknoppenAutomatisch
Aanvullende functiesWafelijzer, wafels, koekjes, eieren, kaas, courgette, aardappelen, hartige snacks, zoete snacks, ontbijt, lunch, dessert, healthy lifestyle, gezonde snacks, herbalife, dukan, keto, paleo, low carb, laag koolhydraat, tiktok, instagram, chaffles, wafels, Belgische wafels, lekker eten
Inclusief kookboekNee
Verpakkingsinhoud1x Mini Waffle maker + manual
Snoerlengte750
Product hoogte8,5 cm
Product lengte16,5 cm
Product gewicht680 gram
Product breedte12,5 cm
Gewicht680 gram
MerkMerkloos
Introductie1
Model4'' Cooking Surface
Mpn-
Adjustable ThermostatNee
Automatisch uitschakelenNee
BPA-vrijJa
Cool wallNee
Fabrieksgarantie termijnGeen fabrieksgarantie
Met clipsluitingNee
Met draaifunctieNee
Reparatie typeCarry-in
Taal handleidingEngels
TimerNee
Uitzonderingen fabrieksgarantiegeen
Verpakking breedte14.5 cm
Verpakking hoogte9.3 cm
Verpakking lengte18 cm
Verwisselbare platenNee
WafelvormRond

350 Watt

Princess 132397 Wafelijzer – Voor twee Belgische wafels –1200 Watt – Wit

★★★★★
33,99  in stock
Bol.com
as of september 22, 2023 1:35 pm

Features

Vaatwasser veiligNee
Indicatie afgerondJa
Vermogen1200 Watt
Temperatuur indicatorJa
Temperatuur instellingenY
WaarschuwingssignaalNee
Bodem met antislipBodem met antislip
Kleurwit | zwart
Cool touch handgreepJa
Koord opslagruimteNee
IndicatielampjeJa
Materiaal behuizingKunststof
AntikleeflaagJa
Aantal platen4
Aantal wafels2
Aan-uit schakelaarJa
Afneembare platenNee
Type bedieningsknoppenDraaisysteem
Aanvullende functies-
Inclusief kookboekNee
VerpakkingsinhoudWafelijzer, handleiding
Snoerlengte700
Product hoogte11,2 cm
Product lengte20,4 cm
Product gewicht1800 gram
Product breedte27,1 cm
Gewicht2180 gram
MerkPrincess
Introductie2018
Modelwafelijzer
Mpn01.132397.01.001
Adjustable ThermostatJa
Automatisch uitschakelenNee
BPA-vrijJa
Cool wallJa
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Met clipsluitingJa
Met draaifunctieNee
Reparatie typeCarry-in
Taal handleidingUniverseel
TimerJa
Uitzonderingen fabrieksgarantie-
Verpakking breedte240 mm
Verpakking hoogte140 mm
Verpakking lengte306 mm
Verwisselbare platenNee
WafelvormRechthoekig (Brusselse wafel)

1200 Watt

Gadgy Wafelijzer - Tosti Apparaat - Grill - Met uitneembare platen - 800 watt

★★★★★
27,95  in stock
Bol.com
as of september 22, 2023 1:35 pm

Features

Vermogen800 Watt
Temperatuur indicatorJa
Bodem met antislipBodem met antislip
KleurRood
Cool touch handgreepJa
Koord opslagruimteJa
IndicatielampjeJa
Materiaal behuizingKunststof
AntikleeflaagJa
Aantal platen3
Aantal sandwiches2
Aan-uit schakelaarNee
Verwijderbaar vet collectorNee
Afneembare platenJa
Type bedieningsknoppenHandmatig
Aanvullende functiesTe gebruiken als Sandwichmaker, contactgrill en wafelijzer
Inclusief kookboekNee
VerpakkingsinhoudGadgy Sandwichmaker, 2 tosti platen, 2 grill platen, 2 wafel platen, Handleiding in 5 talen
Snoerlengte750
Product hoogte9 cm
Product lengte23,5 cm
Product gewicht2230 gram
Product breedte23,5 cm
Gewicht2291 gram
MerkGadgy
ModelStijlvolle rode sandwichmaker 3-in-1
MpnGG0839
Adjustable ThermostatNee
Automatisch uitschakelenNee
BPA-vrijJa
Cool wallNee
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Met clipsluitingJa
Reparatie typePick-up en return
Taal handleidingNederlands , Engels , Duits , Frans , Italiaans
Verpakking breedte268 mm
Verpakking hoogte268 mm
Verpakking lengte138 mm
Verwisselbare platenJa

800 Watt

Titanum Wafel IJzer Raspberry 750W

★★★★★
18,40  in stock
Bol.com
as of september 22, 2023 1:35 pm

Features

Vaatwasser veiligNee
Indicatie afgerondJa
Vermogen750 Watt
Temperatuur indicatorNee
Temperatuur instellingenY
WaarschuwingssignaalNee
Bodem met antislipBodem met antislip
Kleurzwart
Cool touch handgreepJa
Koord opslagruimteNee
IndicatielampjeJa
Materiaal behuizingKunststof
AntikleeflaagJa
Aantal platen2
Aantal wafels2
Aan-uit schakelaarNee
Afneembare platenNee
Aanvullende functies- Automatische temperatuur controle - Makkelijk schoon te maken platen - Anti-aanbaklaag platen - Hitte bestendige behuizing - Indicatielampje - Anti slip voetje - Wattage: 750W
Inclusief kookboekJa
VerpakkingsinhoudWafel IJzer Raspberry, handleiding met recepten
Snoerlengte750
Product gewicht1150 gram
Gewicht1098 gram
MerkTitanum
Introductie2015
ModelRaspberry
MpnTKT003
Adjustable ThermostatNee
Automatisch uitschakelenNee
Cool wallNee
Fabrieksgarantie termijn1 jaar
Met clipsluitingJa
Taal handleidingDuits , Engels , Frans
TimerNee
Verpakking breedte238 mm
Verpakking hoogte100 mm
Verpakking lengte255 mm
Verwisselbare platenNee
WafelvormRechthoekig (Brusselse wafel)

750 Watt

Cloer Oublie- en Kniepertjesijzer 261 - Wafelijzer

★★★★★
43,95  in stock
Bol.com
as of september 22, 2023 1:35 pm

Features

Vaatwasser veiligNee
Indicatie afgerondJa
Vermogen800 Watt
Temperatuur indicatorNee
Temperatuur instellingenY
WaarschuwingssignaalNee
Bodem met antislipBodem met antislip
KleurWit
Cool touch handgreepJa
Koord opslagruimteJa
IndicatielampjeJa
Materiaal behuizingMetaal
AntikleeflaagJa
Aantal platen2
Aantal wafels1
Aan-uit schakelaarJa
Afneembare platenNee
Type bedieningsknoppenDraaisysteem
Aanvullende functiesDiameter Bakplaat Is 15 Cm
Inclusief kookboekNee
Verpakkingsinhoud1 stuks
Snoerlengte0
Product hoogte20 cm
Product lengte20 cm
Product gewicht0 gram
Product breedte0 cm
Gewicht1675 gram
MerkCloer
Introductie2007
Model261
Mpn261
Adjustable ThermostatJa
Automatisch uitschakelenNee
Cool wallNee
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Met clipsluitingNee
Met draaifunctieNee
Reparatie typeCarry-in
Taal handleidingNederlands
TimerNee
Uitzonderingen fabrieksgarantiegeen
Verpakking breedte211 mm
Verpakking hoogte266 mm
Verpakking lengte102 mm
Verwisselbare platenNee
WafelvormIJshoorn

800 Watt

Bestron ASW401 - Wafelijzer voor twee Brusselse wafels - Mintgroen

★★★★★
21,95  in stock
Bol.com
as of september 22, 2023 1:35 pm

Features

Vaatwasser veiligNee
Indicatie afgerondNee
Vermogen700 Watt
Temperatuur indicatorJa
Temperatuur instellingenN
WaarschuwingssignaalNee
Bodem met antislipBodem met antislip
KleurGroen
Cool touch handgreepJa
Koord opslagruimteNee
IndicatielampjeJa
Materiaal behuizingKunststof
AntikleeflaagJa
Aantal platen2
Aantal wafels2
Aan-uit schakelaarNee
Afneembare platenNee
Type bedieningsknoppenKnoppen
Aanvullende functiesnvt
Inclusief kookboekJa
VerpakkingsinhoudWafelijzer + handleiding
Snoerlengte750
Product hoogte9 cm
Product lengte23 cm
Product gewicht1290 gram
Product breedte24 cm
Gewicht1590 gram
MerkBestron
Introductie2015
ModelASW401
Mpn403391
Adjustable ThermostatNee
Automatisch uitschakelenNee
BPA-vrijJa
Fabrieksgarantie termijn5 jaar
Met clipsluitingJa
Reparatie typeCarry-in
Taal handleidingUniverseel
TimerNee
Uitzonderingen fabrieksgarantie0
Verpakking breedte247 mm
Verpakking hoogte113 mm
Verpakking lengte251 mm
Verwisselbare platenNee
WafelvormRechthoekig (Brusselse wafel)

700 Watt

Buyables Mini Wafel Ijzer - Inlc. Recepten - Wafelmaker - Chaffle Maker - Rood - Bekend van TikTok

★★★★★
23,95  in stock
Bol.com
as of september 22, 2023 1:35 pm

Features

Vaatwasser veiligNee
Indicatie afgerondNee
Vermogen350 Watt
Temperatuur indicatorNee
Temperatuur instellingenN
WaarschuwingssignaalNee
Bodem met antislipBodem met antislip
KleurRood | Zwart
Cool touch handgreepNee
Koord opslagruimteNee
IndicatielampjeJa
Materiaal behuizingKunststof
AntikleeflaagJa
Aantal platen2
Aantal wafels1
Aan-uit schakelaarNee
Afneembare platenNee
Type bedieningsknoppenAutomatisch
Aanvullende functiesGeen
Inclusief kookboekJa
VerpakkingsinhoudWafelijzer
Snoerlengte1000
Product hoogte7 cm
Product lengte16 cm
Product gewicht600 gram
Product breedte12 cm
Gewicht600 gram
MerkBuyables
Introductie2021
ModelMini wafelijzer
Mpn123
Adjustable ThermostatNee
Automatisch uitschakelenNee
BPA-vrijJa
Cool wallJa
Fabrieksgarantie termijn1 jaar
Met clipsluitingNee
Met draaifunctieNee
Reparatie typeCarry-in
Taal handleidingNederlands , Frans , Engels
TimerNee
Uitzonderingen fabrieksgarantieGeen
Verpakking breedte13 cm
Verpakking hoogte8 cm
Verpakking lengte17 cm
Verwisselbare platenNee
WafelvormRond

350 Watt

Bestron Wafelijzer Sweet Dreams Wafelsticks 460 W 22 X 16 Cm Roze

★★★★★
21,39  in stock
Bol.com
as of september 22, 2023 1:35 pm

Features

Indicatie afgerondJa
Vermogen460 Watt
Bodem met antislipBodem met antislip
KleurRoze
AntikleeflaagJa
Aantal wafels4
Verpakkingsinhoud1 stuks
Snoerlengte0
Product gewicht0 gram
Product breedte0 cm
Gewicht1104 gram
MerkBestron
MpnASW400
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Reparatie typeCarry-in
Taal handleidingUniverseel
Verpakking breedte183 mm
Verpakking hoogte118 mm
Verpakking lengte248 mm

460 Watt

Domo DO9149W - Wafelijzer - Belgische wafels 4x7 - Timer - Zilver

★★★★★
52,99  in stock
Bol.com
as of september 22, 2023 1:35 pm

Features

Vaatwasser veiligNee
Indicatie afgerondNee
Vermogen1400 Watt
Temperatuur indicatorJa
Temperatuur instellingenY
WaarschuwingssignaalNee
Bodem met antislipBodem met antislip
Kleurrvs
Cool touch handgreepJa
Koord opslagruimteNee
IndicatielampjeJa
Materiaal behuizingRVS
AntikleeflaagJa
Aantal platen2
Aantal wafels2
Aan-uit schakelaarJa
Afneembare platenNee
Type bedieningsknoppenKnoppen
Aanvullende functiesWafels maken
Inclusief kookboekNee
VerpakkingsinhoudWafelijzer en handleiding
Snoerlengte1200
Product hoogte25 cm
Product lengte15,8 cm
Product gewicht1900 gram
Product breedte28,4 cm
Gewicht3325 gram
MerkDomo
Introductie2017
ModelWafelijzer
MpnDO9149W
Adjustable ThermostatJa
Automatisch uitschakelenNee
BPA-vrijJa
Cool wallNee
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Met clipsluitingJa
Met draaifunctieNee
Reparatie typeCarry-in
Taal handleidingUniverseel
TimerNee
Uitzonderingen fabrieksgarantie-
Verpakking breedte283 mm
Verpakking hoogte180 mm
Verpakking lengte315 mm
Verwisselbare platenNee
WafelvormRechthoekig (Brusselse wafel)

1400 Watt

Cloer Hart 1621 - Wafelijzer

★★★★★
43,99
42,98
 in stock
Bol.com
as of september 22, 2023 1:35 pm

Features

Vaatwasser veiligNee
Indicatie afgerondJa
Vermogen0 Watt
Temperatuur indicatorNee
Temperatuur instellingenY
WaarschuwingssignaalNee
KleurZwart/Wit
Cool touch handgreepJa
Koord opslagruimteJa
IndicatielampjeJa
AntikleeflaagJa
Aantal platen1
Aantal wafels1
Aan-uit schakelaarNee
Afneembare platenNee
Inclusief kookboekNee
Verpakkingsinhoudzoals vermeld in beschrijving
Snoerlengte0
Product hoogte6,5 cm
Product lengte23 cm
Product gewicht0 gram
Product breedte0 cm
Gewicht1625 gram
MerkCloer
Introductie2007
Model1621
Mpn1621
Adjustable ThermostatJa
Automatisch uitschakelenNee
BPA-vrijNee
Cool wallNee
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Met clipsluitingNee
Met draaifunctieNee
Taal handleidingUniverseel
TimerNee
Verpakking breedte210 mm
Verpakking hoogte261 mm
Verpakking lengte108 mm
Verwisselbare platenJa
WafelvormHartvormig (Luikse wafel)

0 Watt

Princess 132380 - Wafelijzer

★★★★★
32,39  in stock
Bol.com
as of september 22, 2023 1:35 pm

Features

Vaatwasser veiligNee
Indicatie afgerondJa
Vermogen0 Watt
Temperatuur indicatorNee
Temperatuur instellingenN
WaarschuwingssignaalNee
Bodem met antislipBodem met antislip
KleurKleurenmix
Cool touch handgreepJa
Koord opslagruimteNee
IndicatielampjeJa
Materiaal behuizingKunststof
AntikleeflaagJa
Aantal platen2
Aantal wafels5
Aan-uit schakelaarJa
Afneembare platenNee
Type bedieningsknoppenDraaisysteem
Aanvullende functies-
Inclusief kookboekNee
Verpakkingsinhoudzoals vermeld in beschrijving
Snoerlengte0
Product hoogte32,1 cm
Product lengte11 cm
Product gewicht0 gram
Product breedte0 cm
Gewicht1802 gram
MerkPrincess
Introductie2019
Model132380
Mpn426532
Adjustable ThermostatJa
Automatisch uitschakelenNee
BPA-vrijJa
Cool wallJa
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Met clipsluitingNee
Met draaifunctieNee
Reparatie typeCarry-in
Taal handleidingUniverseel
TimerNee
Uitzonderingen fabrieksgarantie-
Verpakking breedte232 mm
Verpakking hoogte297 mm
Verpakking lengte119 mm
Verwisselbare platenNee
WafelvormHartvormig (Luikse wafel)

0 Watt

4.9/5 - (12 stemmen)
Scroll naar boven