Beste Voedseldroger – Analyse | Aanbiedingen

beste Voedseldroger

Deze inleiding gaat over de beste voedseldroger om u te helpen tijd en energie te besparen.

De beste voedsel- en groente drogers zijn ontworpen om uw tijd en ruimte optimaal te benutten door niet alleen de gebruikte tijd en ruimte te verminderen, maar u ook een product te geven dat esthetisch aantrekkelijker is.

Tijdsbesparing: de drogers verminderen de tijd die nodig is om groenten en fruit op een dag te drogen met tot 80%. Dus als je wat groenten moet drogen, is dit het apparaat om te gebruiken. En omdat hij op meerdere plaatsen in uw keuken kan worden gebruikt, en op elk aanrecht, bespaart hij nog meer ruimte.

 

Severin Droogautomaat Met 5 Stapelbare

De aanbevolen voedseldroger

 

Beste Voedseldroger severin

 

De Severin OD2940 droger met 5 stapelbare accessoires (250 W) is een droger met een capaciteit van 10 tot 12 kg. Hij kan worden gebruikt voor alle soorten wasgoed, ook voor fijne was.

 

De Severin OD2940 droger is door zijn ruimtebesparende ontwerp perfect voor gezinnen die in een kleine ruimte wonen. Hij kan zelfs op het lichtnet werken, want hij verbruikt minder dan de helft van het vermogen van een standaard stopcontact. Deze droger biedt meer dan gemak, hij wordt ook geleverd met een uitgebreide garantie en efficiënte functies.

 

 

Vergelijkingstabel van de 3 beste voedseldroger

 

 

Voedseldroger
De Beste
De goedkoopste
Merk
Severin Od2940 Droogautomaat Met 5 Stapelbare Opzetstukken (250 W), 330 X 201 X 335...
WMF KITCHENminis® Snack to-go droogoven, Variabele temperatuurinstelling, Compact &...
Cijfer
⭐Korting op uw gebruikelijke prijs⭐
29%
Voordelen
Veelzijdig en modern ontwerp. - Betaalbare prijs
Wordt geleverd met enkele extra containers. - Goede materialen
Nadelen
Plastic constructie
Iets hogere prijs
De Beste
Voedseldroger
Merk
Severin Od2940 Droogautomaat Met 5 Stapelbare Opzetstukken (250 W), 330 X 201 X 335...
Product
Cijfer
⭐Korting op uw gebruikelijke prijs⭐
Voordelen
Veelzijdig en modern ontwerp. - Betaalbare prijs
Nadelen
Plastic constructie
Prijzen
De goedkoopste
Voedseldroger
Merk
WMF KITCHENminis® Snack to-go droogoven, Variabele temperatuurinstelling, Compact &...
Product
Cijfer
⭐Korting op uw gebruikelijke prijs⭐
29%
Voordelen
Wordt geleverd met enkele extra containers. - Goede materialen
Nadelen
Iets hogere prijs
Prijzen

 

De 5 beste voedseldrogers op de markt

 

Hieronder volgt een lijst van de beste voedsel- en groente drogers.

Hieronder volgen de beste voedsel- en groentedrogers die momenteel op de markt zijn. Ze maken het u gemakkelijk om uw producten snel en efficiënt te drogen zonder dat ze veel plaats innemen in uw huis of een rommeltje vormen in uw keuken.

 

1. Severin Droogautomaat Met 5 Stapelbare

 

Beste Voedseldroger severin

Hoewel de Severin OD2940 droger met 5 stapelbare accessoires is ontworpen voor huishoudelijk gebruik, is zijn krachtige 250 watt vermogen ook geschikt voor commerciële wasserijen.

De Severin OD2940 droger met 5 stapelbare accessoires biedt een aantal kenmerken die hem doeltreffender maken voor het drogen van levensmiddelen, zoals de automatische droogfunctie.

De automatische droogfunctie detecteert automatisch wanneer de kleding droog is en schakelt de warmte uit om schade door langdurige blootstelling aan warmte te voorkomen. Deze machine heeft ook een ECO-stand die energie bespaart en overbelasting van het apparaat voorkomt.

 

 

Severin Od2940 Droogautomaat Met 5 Stapelbare Opzetstukken (250 W), 330 X 201 X 335...
2,230 Reviews
Severin Od2940 Droogautomaat Met 5 Stapelbare Opzetstukken (250 W), 330 X 201 X 335...
 • De praktische keukenhulp: droogautomaat voor voorzichtig drogen en conserveren van fruit, groenten, kruiden en vlees met een groot droogoppervlak
 • Knapperige snacks zonder toevoeging van suiker en conserveringsmiddelen: optimale resultaten door gelijkmatige verdeling van de levensmiddelen op vijf...
 • Eenvoudige bediening: comfortabel in- en uitschakelen door drukschakelaar met controlelampje, groot droogoppervlak met 31 cm diameter, eenvoudige bediening...

 


 

2. Dehydrator, OSTBA

 

Beste Voedseldroger ostba

Een dehydrator is een apparaat dat voedsel droogt door hitte te gebruiken om watermoleculen uit het voedsel te verwijderen. Een OSTBA voedsel droogoven met temperatuurregelaar, een voedsel droogoven met 5 compartimenten, 240 is een toestel dat ontworpen is om voedsel snel en efficiënt te drogen. 

Het heeft een eenvoudige structuur en is gemakkelijk te verplaatsen. De oven heeft 5 compartimenten en wordt geleverd met een maatbeker waarmee gebruikers de grootte van hun lading kunnen afmeten voordat ze deze in de oven plaatsen.

Het apparaat is zo ontworpen dat u voedsel kunt verhitten zonder het te oververhitten. Het kan worden gebruikt voor zowel nat als droog voedsel, alsook voor groenten, vis, fruit, brood, noten, enz.

 

 

 

 

No products found.

 

 


 

 

3. WMF Küchenminis Droogautomaat

 

Beste Voedseldroger wmf

De WMF Küchenminis droger is een innovatief en kwalitatief hoogwaardig product dat speciaal is ontworpen om het beste uit fruit en groenten te halen.

Maakt u zich zorgen over de snelheid waarmee uw fruit droogt? Deze WMF Küchenminis droger helpt u de droogtijd tot 50% te verkorten. De timer is ideaal voor wie zeker wil zijn dat zijn voedsel perfect droog is en klaar om te bewaren.

 

Deze WMF droger heeft 5 inzetstukken, zodat hij geschikt is voor allerlei soorten fruit, groenten of kruiden, perfect voor gebruik in een commerciële keuken of thuis.

 

 

Rebajas
WMF KITCHENminis® Snack to-go droogoven, Variabele temperatuurinstelling, Compact &...
3,658 Reviews
WMF KITCHENminis® Snack to-go droogoven, Variabele temperatuurinstelling, Compact &...
 • Eenvoudige voorbereiding van gezonde snacks thuis
 • Ideaal voor drogen van fruit, groente, vlees, kruiden en champignons
 • Behuizing gemaakt van hoge kwaliteit Cromargan 18/10 roestvrij staal

 

 


 

4. Clatronic

 

Beste Voedseldroger clatronic

De Clatronic DR 2751 droger is een krachtige droger die ladingen van verschillende soorten voedsel kan verwerken. Het is perfect voor het drogen van fruit, groenten en vlees. Dit apparaat heeft een digitaal LCD-display dat de droogtemperatuur en het vermogensniveau aangeeft.

 

De Clatronic DR 2751 droger (250 watt, droogt fruit, groenten, kruiden, vlees en meer) is een zeer efficiënt apparaat dat veel verschillende soorten voedsel aankan. De Clatronic DR 2751 droger heeft een LCD-display waarop de droogtemperatuur en het vermogensniveau worden weergegeven, zodat dit tijdens het gebruik gemakkelijk te zien is.

 

Hij biedt een uitzonderlijke ervaring met zijn verbazingwekkende functies, waaronder de roterende trommel en 6 vochtsensoren die ervoor zorgen dat kleding gelijkmatig wordt gedroogd zonder dat u hoeft te gissen. De Clatronic DR 2751 wasdroger is verkrijgbaar in rood of wit, dus het is ook handig om de perfecte kleur voor uw huis te vinden.

 

 

Clatronic DR 2751 Droogautomaat, 250 W met oververhittingsbeveiliging, droogt fruit,...
1,781 Reviews
Clatronic DR 2751 Droogautomaat, 250 W met oververhittingsbeveiliging, droogt fruit,...
 • Geniet op 5 etages: de droogautomaat DR 2751 van Clatronic bewaart vitaminen en maakt je levensmiddelen duurzaam houdbaar.
 • Variabel gebruik – of het nu gaat om fruit, groenten, kruiden of nog veel meer – met de hoogwaardige convectiefunctie wordt alles perfect gedroogd.
 • Voor jou en je gezondheid: bij het drogen blijft tot 97% van de vitaminen en mineralen behouden. Wie van zijn levensmiddelen zonder chemische toevoegingen...

 


 

5. Voedseldroger, droogapparaat

 

Beste Voedseldroger springlane

Het product is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor het duurzaam en functioneel is. De machine heeft een 2x droogstand en een 5x droogstand, waardoor gebruikers verschillende soorten voedsel kunnen drogen. Er is ook een olieopvangbak die voorkomt dat voedsel aanbakt of aanbrandt.

 

Het product helpt bij het conserveren van voedsel zoals vlees, kruiden, fruit en groenten door vocht te verwijderen zonder smaak en voedingsstoffen weg te nemen. Hierdoor kunnen gebruikers genieten van alle smaken die ze wensen, terwijl ze toch gezond eten.

Voedseldroger is een gebruikelijke naam voor apparaten die worden gebruikt om voedsel te drogen. Dit apparaat is er in vele soorten en maten. Het is ook bekend als “dehydrator” of “fruit en kruiden, inclusief 5x drogen niveau, 2x drogen folie”.

 

 

Voedseldroger, droogapparaat, dehydrator fruit, vlees & kruiden incl. 5x droogniveau,...
 • Zonder toegevoegde genieten – vitaminerijke lekkernijen voor tussendoor: met droogautomaat Dora kun je gezonde snacks heel eenvoudig zelf bereiden. Alles...
 • Compacte blikvanger: met een afmeting van 32 x 25 x 21 cm in modern Scandinavisch design zorgt Dora bij elke keukenmaat voor de grootste oog- en...
 • Gewapend voor elk avontuur: dankzij de oververhittingsbeveiliging en gelijkmatige warmteverdeling krijg je moeiteloos perfect uitgedroogde resultaten. Met...

 


 

Koopgids – Hoe kies je de beste groente droger?

 

Allereerst moet u de capaciteit en het aantal bakken bepalen. Als u niet weet hoe u een droger moet kiezen, ga dan uit van de volgende aanwijzingen:

 • In huishoudelijke omstandigheden zijn 4-5 schalen voldoende voor een vermogen van 250 W.
 • Voor een groot gezin tot 7 pallets met een vermogen van 350 watt.
 • Professionele modellen kunnen tot 10 bakjes hebben en een vermogen van 500 watt.

De prestaties zijn afhankelijk van vele parameters, zoals de kwaliteit van de ventilator en het verwarmingselement. Houd er rekening mee dat de onderste producten sneller drogen dan de bovenste bakjes. Het is daarom belangrijk dat het toestel de warme lucht gelijkmatig verdeelt. 

Een andere belangrijke parameter is de hoogte van de zijkanten. Lage zijn geschikt voor kleine bessen en hoge voor grote ingrediënten. Er moet ook rekening worden gehouden met de kwaliteit van de materialen. Uiteraard zijn metalen pallets beter dan hun plastic tegenhangers en duurzamer. 

Wat de extra functies betreft, is het vermeldenswaard de timer, de temperatuurregeling, de automatische uitschakeling en de bescherming tegen oververhitting.

 

Waarom voedsel dehydrateren?

Op lange termijn kan het de groei van bacteriën in het voedsel stoppen. Zelfs als het voedsel gehydrateerd is, kan het lange tijd worden bewaard. Je kunt het voor veel verschillende recepten gebruiken.

Bosbessen, aardbeien, bananen en andere vruchten kunnen worden gedroogd en enkele maanden worden bewaard. Enkele van de groenten die kunnen worden gehydrateerd en geconsumeerd zijn uien, kool, paprika’s, champignons en kruiden. Door rundvlees te drogen, kunt u uw eigen kauw vlees bereiden in de privacy van uw eigen huis.

Een groente-dehydrator kan verspilling tegengaan en u helpen geld te besparen, of u nu een ervaren kok bent of denkt dat u elke week veel voedsel verspilt. Gedehydrateerde groenten kunnen tot 8 jaar overleven. Gedroogd fruit is tot 5 jaar houdbaar. Als u alleen een voedseldroger gebruikt, gaat uw voedsel veel langer mee dan voedsel in blik, dat meestal vijf jaar meegaat.

Mensen zouden heerlijk fruit moeten hydrateren voor alle fans van knapperige snacks, en het dan opeten. Als je alleen knapperig fruit wilt, laat het dan lang uitdrogen. Gedeeltelijk gehydrateerd fruit is niet lang houdbaar en is niet zo knapperig.

Probeer het voedsel te wassen en in stukken te snijden voordat je het in de voedsel ontdooier stopt. Doe dit als je de huid wilt verwijderen. Maar onthoud, met de buitenkant op zijn plaats, smaken veel vruchten, waaronder appels, goed.

 

Hoe voedsel dehydratoren werken

Binnenin het apparaat zelf, treedt voedings dehydratie in werking. Er zijn echter twee verschillende methoden die hoofdzakelijk worden gebruikt. Een daarvan is een techniek die is geïnspireerd op normale uitdroging strategieën. 

Naast de kleine gaatjes zijn deze machines voorzien van roosters om een superieure insluiting van het voedsel te bevorderen. Het grootste probleem met de zonneschijn methode is dat er een verminderde stabiliteit is in het hydratatieproces.

Vergeleken met zijn rivalen, kunnen sommige delen van het voedsel meer vocht bevatten. De hoofdverdachte is de lichtweg. Aangezien er geen manier is om ervoor te zorgen dat de zon op dezelfde plaats blijft om het voedsel voortdurend te verwarmen om het te drogen, zal je altijd iets krijgen dat gedeeltelijk uitgedroogd is.

Om de apparatuur te laten werken, hebben recente technologieën energie nodig, die lijkt op een kleine slow cooker. Dehydratoren beschikken over meerdere vaten waarin voedsel tegelijk kan worden verwerkt en gedehydrateerd. Het onderscheid betekent dat de activiteit niet vermengd is met een specifieke smaak. Naast de opbergruimte kunnen er uitneembare bakjes zijn.

Cirkelvormige droogrekken kunnen ook elke cyclus omvormen om voldoende uitdroging te bevorderen. Wanneer u een temperatuurinstelling gebruikt, zult u merken dat u met de meeste modellen kunt drogen wanneer de temperatuur tussen 40 en 75 graden Celsius ligt. De behandeling kan altijd een paar uur duren, maar in het geval van uitdroging door de zon maakt de verwarmingsfactuur een geleidelijke uitdroging mogelijk, wat zeer moeilijk te bereiken is.

 

De beste voedseldroger om online te kopen in de aanbieding

 

Aigostar Crispy 30INI - Voedseldroger - Elektrische Droogautomaat - 5 lagen

★★★★★
44,64  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

Met de Aigostar Crispy 30INI is zelf gezonde snacks maken heel eenvoudig. Kies je favoriete ingredienten en droog ze in de Aigostar Crispy voedseldroger. Binnen afzienbare tijd (afhankelijk van voorkeur) heb je de lekkerste en gezondste snacks!Door hete luchtcirculatie van beneden naar boven,...

Voedsel Dehydrator – Groente, Fruit, Vlees Voedseldroger - 5 Trays, 8 Droogprogramma’s

★★★★★
42,50  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

Features

KleurWit
AntislipvoetjesJa
IndicatielampjeJa
SnoeropbergruimteNee
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)28 x 22 x 29 cm
Gewicht2131 gram
Vermogen250 watt
In de doos1x Voedsel Dehydrator met 5 trays
Inclusief kookboekNee
VaatwasserbestendigNee
Artikelnummer9844
Aantal lades5
Aantal programma's8
Automatisch uitschakelenJa
BPA-vrijJa
BedieningDraaisysteem
Fabrieksgarantie termijn6 maanden
Indicatie afgerondNee
Introductie2018
Maximale temperatuur70 °C
Minimale temperatuur35 °C
Model9844
Product gewicht2.3 kg
Reparatie typePick-up en return
Switch on timerJa
Taal handleidingUniverseel
Temperatuur instellingenJa
Verpakking breedte282 mm
Verpakking hoogte223 mm
Verpakking lengte290 mm
WaarschuwingssignaalJa

De voedsel Dehydrator van Esperanza met een vermogen van 250W, geeft je de mogelijkheid om veel verschillende producten op een eenvoudige manier te drogen. De ingebouwde ventilator maakt het drogen van voedsel, zoals paddestoelen, kruiden, fruit of groenten zeer efficiënt. De voedingsdroger is...

TurboTronic TT-FD14 - Digitale Metalen Voedseldroger - 350W

★★★★★
69,95  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

Met de TurboWaveBio Line, TT-FD14 Food Dehydrator, kunt u de levensduur van uw voedsel op natuurlijke wijze behouden en verlengen. thuis gezonde, uitgedroogde snacks maken die je voor langere tijd kunt bewaren. deze 14L-machine is uitgerust met 5 draadroosters en de regelbare thermostaat en...

Clatronic DR 2751

★★★★★
39,95  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

Features

KleurWit
AntislipvoetjesJa
IndicatielampjeNee
SnoeropbergruimteNee
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)29 x 20 x 29 cm
Gewicht1682 gram
Snoerlengte1,2 meter
Vermogen250 watt
In de doosVoedseldroger, gebruiksaanwijzing
Inclusief kookboekNee
VaatwasserbestendigJa
Artikelnummer4006160617672
Aantal lades5
Aantal programma's0
Aanvullende functiesgeen
Automatisch uitschakelenNee
BPA-vrijJa
BedieningKnoppen
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Indicatie afgerondNee
Introductie2012
Materiaal behuizingKunststof
ModelRond
Product gewicht1458 g
Reparatie typeCarry-in
Switch on timerNee
Taal handleidingNederlands , Duits , Engels , Frans
Temperatuur instellingenNee
Uitzonderingen fabrieksgarantieProfessioneel gebruik, breuk
Verpakking breedte298 mm
Verpakking hoogte206 mm
Verpakking lengte298 mm
WaarschuwingssignaalNee

De droogautomaat DR 2751 van Clatronic behoudt vitaminen en maakt je levensmiddelen duurzaam houdbaar.Fruit, groenten, kruiden of nog veel meer – met de hoogwaardige convectiefunctie wordt alles ideaal gedroogd.Bij het drogen blijven tot 97% van de vitaminen en mineralen behouden.Wie zonder...

Droogoven roestvrij staal 6 laags Vita5 Nobel PRO Voedseldroger • 24-uurs timer • LED-bedieningspaneel voor temperatuur en timer • Complete set (6 laags Dehydrator)

★★★★★
164,95  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

✔️ VOEDSELDROGER MET GROTE DOORGOPPERVLAK - Zelfgemaakt eten was nog nooit zo eenvoudig! Complete set bestaat uit: Droogoven, 6 roestvrijstalen roosters, fijnmazige inlegmat, opvangbak (BPA-vrij). 3 jaar garantie.✔️ GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN EN SCHOON TE MAKEN - Met de Vita5 dehydrator kunt u...

Droogfolie, set van 3, voor de Saro Veggydry Voedseldroger

★★★★★
16,95  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

Features

KleurBruin
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)28 x 0,1 x 32 cm
Gewicht160 gram
In de doos3
VaatwasserbestendigNee
Geschikt voorSaro Veggydry voedseldroger en de Saro Veggydry Mini en tevens voor de Hendi, Domo (zelfde maat), Excaliber, Sedona en andere merken horizontale voedseldrogers (Eventueel op maat knippen)
Product gewicht160 g
Taal handleidingGeen taal
Verpakking breedte213 mm
Verpakking hoogte27 mm
Verpakking lengte299 mm

Droogfolie
3 stuks per set
Materiaal : Paraflex
Formaat : te grote van het rooster
Maat : 32 cm x 28 cm
Voor de Saro Veggydry voedseldroger. Hiermee voorkom je dat producten blijven plakken op het rooster.
Voor de Saro Veggydry mini. Wel zelf op maat knippen. Te gebruiken om bv fruitleer te...

Voedseldroger roestvrij staal VITA5 Nobel S Droogoven • 6 Laags • 24-uurs timer • Temperatuur 30-90°C • 400 Watt • LED-bedieningspaneel • Dehydrator

★★★★★
159,95  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

✔️ VOLLEDIG ROESTVRIJ STALEN VOEDSELDROGERS volledig uit roestvrij staal (ook opvangbank) ✮ eten komt niet in contact met plastic ✱ voedseldroger-set omvat: voedseldroger (36x30x35,5 cm), 6 roestvrij stalen roosters, roestvrij stalen opvangbak & handvat ✱ 2 jaar garantie.

✔️ EENVOUDIGE...

WMF KITCHENminis® Droogoven / Voedseldroger Snack To-Go

★★★★★
102,46  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

Features

KleurRVS | Zwart
AntislipvoetjesJa
IndicatielampjeNee
SnoeropbergruimteJa
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)27,7 x 20,4 x 18,8 cm
Gewicht3758 gram
Snoerlengte0 meter
Vermogen250 watt
In de doosDroogoven 5x Trays Siliconen vorm Handleiding
Inclusief kookboekJa
VaatwasserbestendigJa
Artikelnummer04.1525.0011
Aantal lades5
Aanvullende functiesVoedseldroger
Automatisch uitschakelenJa
BPA-vrijJa
BedieningDraaisysteem , Touchscreen
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Introductie2017
Materiaal behuizingRVS
Maximale temperatuur70 °C
Minimale temperatuur30 °C
ModelSnack-to-Go
Product gewicht1 kg
Reparatie typeCarry-in
Switch on timerNee
Taal handleidingFrans , Nederlands
Temperatuur instellingenJa
Uitzonderingen fabrieksgarantiegeen
Verpakking breedte267 mm
Verpakking hoogte252 mm
Verpakking lengte426 mm
WaarschuwingssignaalJa

Met de WMF KITCHENminis® Droogoven / Voedseldroger Snack To-Go kun je gedroogd fruit, gedroogde champignons, kruiden, groente chips, beef jerky en mueslirepen zelf maken in plaats van in de supermarkt te kopen. De extreem ruimte- en energiebesparende droogoven droogt alles wat op het rek of in...

Princess 112380 - Voedseldroger

★★★★★
52,49  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

Features

KleurBlack,Transparent
AntislipvoetjesJa
IndicatielampjeJa
SnoeropbergruimteNee
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)32 x 20 x 32 cm
Gewicht3174 gram
Snoerlengte0,7 meter
Vermogen350 watt
In de doosVoedselstomer, handleiding
Inclusief kookboekNee
VaatwasserbestendigNee
Artikelnummer422257
Aantal lades6
Aantal programma's1
Aanvullende functies-
Automatisch uitschakelenNee
BPA-vrijJa
BedieningDraaisysteem
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Indicatie afgerondNee
Introductie2016
Materiaal behuizingKunststof
Maximale temperatuur70 °C
Minimale temperatuur40 °C
Model112380
Product gewicht3174 g
Reparatie typeCarry-in
Switch on timerNee
Taal handleidingUniverseel
Temperatuur instellingenJa
Uitzonderingen fabrieksgarantie-
Verpakking breedte371 mm
Verpakking hoogte218 mm
Verpakking lengte372 mm
WaarschuwingssignaalNee

We weten allemaal dat we vaak nog veel te veel voedsel verspillen omdat het bederft. Met de handige Princess 112380 Voedseldroger kan je fruit, groenten, kruiden en vis drogen waardoor het tot maximaal een jaar houdbaar blijft. Met de Princess Voedseldroger droog je tot op maximaal zes niveaus...

Droogfolie, set van 5 - Espressions

★★★★★
18,95  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

Features

KleurBruin
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)32 x 0 x 32 cm
Gewicht40 gram
In de doos5 vellen folie voor de voedseldroger van Espressions
VaatwasserbestendigNee
Artikelnummer8756571110519
Geschikt voorEspressions voedseldroger
Materiaal behuizingNiet van toepassing
Model-
Product gewicht1 kg
Taal handleidingNederlands
Verpakking breedte98 mm
Verpakking hoogte15 mm
Verpakking lengte370 mm

Droogfolie, set van 5, van Espressions, voor gebruik in combinatie met de voedseldroger.De vellen zijn herbruikbaar, voedselveilig, en hebben een antikleef-coating.

Droogoven 10 laags roestvrij staal Vita5 Nobel PRO Voedseldroger • 24-uurs timer • LED-bedieningspaneel voor temperatuur en timer • (10 laags RVS Dehydrator)

★★★★★
234,95  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

✔️ Voedseldroger droogoven van RVS Vita5 Nobel PRO • 24-uurs timer • LED-bedieningspaneel voor temperatuur en timer • Complete set (10 laags dehydrator)✔️ DROOGOVENS MET 1000 WATT MET GROOT DROOGOPPERVLAK Met de Vita5 Nobel PRO 10 roestvrijstalen droogoven droog je eenvoudig je eigen fruit,...

TurboTronic TT-FD30 Metalen Voedseldroger - 650W

★★★★★
109,95  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

Met de TurboWaveBio Line, TT-FD30 voedseldehydratatietoestel, kunt u de levensduur van uw voedsel op een natuurlijke manier behouden en verlengen. Thuis gezonde, uitgedroogde snacks maken die je voor langere tijd kunt bewaren. Deze 30L-machine is uitgerust met 8 draadhouders en de regelbare...

Steba ED5 - Elektrische Droogautomaat - 5 lagen

★★★★★
62,39  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

Voor het drogen en bewaren van fruit, groenten en kruidenElektronische temperatuurcontrole van 40 – 70°CElektronische timer (1 – 36 uur)Duurzame motor met ventilator5 stapelbare trays, ook voor enkel gebruikInclusief matje voor kruidenTransparante coverDisplayGroot droogoppervlak van 5x 32x25...

TurboTronic TT-FD9 Metalen Voedseldroger - 350W

★★★★★
59,95  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

Met de TurboTronic TurboWaveBio Line, TT-FD9 Food Dehydrator, kunt u de levensduur van uw voedsel op natuurlijke wijze behouden en verlengen.Thuis gezonde, uitgedroogde snacks maken die je voor langere tijd kunt bewaren. Deze 9L-machine is uitgerust met 5 draadroosters en de regelbare...

Espressions EP5600 Ovens Voedseldroger Dehydrator

★★★★★
67,19  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

Features

Kleurwit
AntislipvoetjesNee
IndicatielampjeNee
SnoeropbergruimteNee
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)33 x 21 x 36 cm
Gewicht2446 gram
Snoerlengte1 meter
Vermogen400 watt
In de doosVoedseldroger 5 Droogrekken 1 Fruitrol plaat Handleiding met recepten
Inclusief kookboekNee
VaatwasserbestendigNee
ArtikelnummerEP5600
Aantal lades5
Aantal programma's0
Aanvullende functiesgeen
Automatisch uitschakelenNee
BPA-vrijJa
BedieningKnoppen
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Indicatie afgerondNee
Introductie0
Materiaal behuizingKunststof
Maximale temperatuur70 °C
Minimale temperatuur55 °C
ModelVoedseldroger Dehydrator EP5600
Product gewicht1 kg
Reparatie typeCarry-in
Switch on timerNee
Taal handleidingNederlands
Temperatuur instellingenJa
Uitzonderingen fabrieksgarantiegeen
Verpakking breedte339 mm
Verpakking hoogte222 mm
Verpakking lengte340 mm
WaarschuwingssignaalNee

Dehydrator / voedseldroger van Espressions.Droog eenvoudig allerlei soorten fruit, groenten en kruiden zonder conserveringsmiddelen met de Espressions Voedseldroger.Hoe werkt het? De Dehydrator blaast warme droge lucht van boven naar beneden langs de droogrekken. De duur van het droogproces...

vidaXL Voedseldroger met 6 stapelbare lades (rond)

★★★★★
37,99  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

Features

Kleurwit
AntislipvoetjesNee
IndicatielampjeNee
SnoeropbergruimteNee
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)24,5 x 25,5 x 24,5 cm
Gewicht1000 gram
Vermogen250 watt
In de doos1 kg
Inclusief kookboekNee
Artikelnummer50300
Aantal lades6
Aanvullende functiesMet deze voedseldroger kunt u niet alleen een grote verscheidenheid aan vers voedsel, zoals fruit, groente, paddenstoelen en kruiden, drogen maar ook gezonde snacks voor de familie maken.
Automatisch uitschakelenNee
BPA-vrijJa
BedieningKnoppen
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Indicatie afgerondNee
Maximale temperatuur70 °C
Minimale temperatuur35 °C
ModelvidaXL Voedseldroger met 6 lades rond
Product gewicht1 kg
Reparatie typePick-up en return
Switch on timerNee
Taal handleidingNederlands
Temperatuur instellingenJa
Uitzonderingen fabrieksgarantie2 jaar
WaarschuwingssignaalNee

Deze voedseldroger met 6 lades is een fantastische toevoeging aan je keuken. Met deze voedseldroger kan je niet alleen een grote verscheidenheid aan vers voedsel, zoals fruit, groente, paddenstoelen en kruiden, drogen maar ook gezonde snacks voor de familie maken. Als voedsel droogt, hebben de...

TurboTronic TT-FD14D Digitale Metalen Voedseldroger - 350W

★★★★★
74,95  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

Features

KleurZwart
AntislipvoetjesJa
IndicatielampjeJa
SnoeropbergruimteNee
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)39 x 22 x 28 cm
Gewicht4500 gram
Snoerlengte1 meter
Vermogen350 watt
In de doosTT-FD14D Digitale droogoven
Inclusief kookboekNee
VaatwasserbestendigNee
Artikelnummer4260563031927
Aantal lades5
Aantal programma's5
Aanvullende functiesTemperatuur en timer
Automatisch uitschakelenJa
BPA-vrijJa
BedieningTouchscreen
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Indicatie afgerondNee
Introductie2019
Materiaal behuizingRVS
Maximale temperatuur80 °C
Minimale temperatuur35 °C
ModelTT-FD14D
Product gewicht4.5 kg
Reparatie typeCarry-in
Switch on timerJa
Taal handleidingDuits , Engels , Frans , Nederlands , Universeel
Temperatuur instellingenJa
Uitzonderingen fabrieksgarantieNVT
Verpakking breedte400 mm
Verpakking hoogte230 mm
Verpakking lengte290 mm
WaarschuwingssignaalNee

Met de TurboTronic TurboWave Bio Line, TT-FD14D Digitale droogoven, kan je de houdbaarheid van je voedsel op natuurlijke wijze verlengen. Maak gezonde snacks, doe ze in de droogoven en bewaar ze voor langere tijd.Deze 14 l droogoven is uitgerust met 5 draadroosters en de regelbare thermostaat...

Voedseldroger Dora - 400w - Antraciet

★★★★★
89,90  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

Features

KleurZwart
AntislipvoetjesJa
IndicatielampjeJa
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)25 x 32 x 21 cm
Gewicht4300 gram
In de doosVoedseldroger Dora, 5 droogplateaus, mueslireepvorm, tang, 2 droogmatjes, 2 vellen droogfolie
Inclusief kookboekJa
VaatwasserbestendigJa
Aanvullende functiesTemperatuurregeling in stappen van 5 °C van 35 tot 70 °C, Droogtijd instelbaar in stappen van 30 minuten van 30 minuten tot 24 uur
Automatisch uitschakelenJa
BPA-vrijJa
BedieningKnoppen met display
Maximale temperatuur70 °C
Minimale temperatuur35 °C
ModelDora
Product gewicht4.3 kg
Switch on timerJa
Temperatuur instellingenJa
Verpakking breedte37 cm
Verpakking hoogte25 cm
Verpakking lengte38 cm
WaarschuwingssignaalJa

Echt snacktastisch
Met de voedseldroger Dora maak je je lievelingssnacks heel eenvoudig zelf! Gezond, superlekker en zonder kunstmatige toevoegingen, want jij bepaalt wat erin komt! Laat je fantasie de vrije loop en droog alle gezonde zoetigheden of groente- en fruitchips die je maar wilt! ...

Kruidenmatje / rooster 33 x 30 cm (Hendi voedseldrogers)

12,99  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

Features

Kleur33 x 30cm
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)30 x 0,3 x 33 cm
Gewicht20 gram
In de doos1x Kruidenmatje / rooster 33 x 30 cm (Hendi voedseldrogers)
VaatwasserbestendigJa
Artikelnummer900042
Geschikt voorHendi Voedseldroger Kitchen Line 7-trays (droogoven / fruitdroger) Hendi Profi Line voedseldroger 6-trays (droogoven / fruitdroger) Oudere types 6- en 9-trays voedseldrogers met kleinere droogroosters (neem bij twijfel via e-mail met ons op voor advies).
Materiaal behuizingPolypropyleen
ModelKruidenmatje / rooster 30 x 30 cm (Hendi voedseldrogers)
Taal handleidingGeen taal

Fijnmazig kunststof rooster voor het drogen van bv kruiden en andere zaken die normaliter makkelijk door de roosters vallen. Geschikt voor diverse Hendi voedseldrogers (dehydrators) en andere merken met vergelijkbare roosterafmetingen. Handig voor het drogen van oa kruiden, en andere zaken die...

Wartmann Voedseldroger RVS met 10 lades

★★★★★
247,45  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

Features

KleurMetaal
AntislipvoetjesJa
IndicatielampjeJa
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)47 x 37 x 33 cm
Gewicht10000 gram
Vermogen800 watt
Inclusief kookboekNee
VaatwasserbestendigNee
Artikelnummer1902
Aantal lades10
Aanvullende functiesBPA-vrije druipplaat
Automatisch uitschakelenJa
BPA-vrijJa
BedieningKnoppen met display
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Indicatie afgerondJa
Materiaal behuizingStaal
Maximale temperatuur80 °C
Minimale temperatuur35 °C
ModelRVS Voedseldroger
Product gewicht10000 g
Switch on timerNee
Temperatuur instellingenJa

De Wartmann Dehydrator WM 1902 DH.De enige voedseldroger die volledig van RVS is in deze prijsklasse: zowel de roosters als het huis is van RVS-inox. Er komt dus helemaal geen kunststof in de buurt van uw voedsel.Eigenschappen:10 roosters in RVSAfmeting roosters: 38x30cm, geschikt voor ongeveer...

Byzoo droogoven RVS + Gratis boek + 6 Extra Droogvellen

299,00  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

De Byzoo Voedseldroger DH02 wordt gebruikt om groenten, kruiden en fruit te drogen op lage temperatuur. Hierdoor kunnen deze producten zeer lang bewaard blijven. De Byzoo DH02 is voorzien van 6 roestvrijstalen droogtrays die samen veel groenten en fruit kunnen houden. Door zijn kleine formaat...

Hendi Voedseldroger ''Kitchen Line'' 7 trays ( Populair! )

★★★★★
158,99  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

Features

KleurZwart
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)34,5 x 31,5 x 45 cm
Gewicht8871 gram
Vermogen500 watt
Aantal lades7
Verpakking breedte383 mm
Verpakking hoogte355 mm
Verpakking lengte488 mm

Voor het drogen van fruit, groenten, kruiden, vlees, vis, etc.Automatische ventilatoren circuleren de warme lucht voor een gelijkmatig resultaat.Uitgerust met 7 roestvast stalen trays van 375x300 mm, geschikt voor 500 gram voedsel per stuk.Trays zijn gelijkmatig verdeeld en eenvoudig te...

Hendi Voedseldroger ''Profi Line'' 6 trays

★★★★★
249,99  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

Features

KleurRVS
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)34 x 31,1 x 45 cm
Gewicht10663 gram
Vermogen650 watt
In de doosVoedseldroger
VaatwasserbestendigNee
ArtikelnummerHT229033
Aantal lades6
BPA-vrijJa
Fabrieksgarantie termijn1 jaar
Materiaal behuizingRVS
Product gewicht8.4 kg
Switch on timerJa
Taal handleidingDuits , Engels , Frans , Nederlands
Verpakking breedte408 mm
Verpakking hoogte387 mm
Verpakking lengte513 mm

Roestvast stalen behuizing.Voor het drogen van fruit, groenten, kruiden, vlees, vis, etc.Met digitaal controlepaneel.Tijd instelbaar tot 24 uur in stappen van 30 minuten.Temperatuur instelbaar van 35°C tot en met 75°C in stappen van 5°.Extra stille motor zorgt voor een horizontale luchtstroom...

Severin OD 2940 - Voedseldroger - Fruit & Kruiden -Wit

★★★★★
57,99  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

Features

KleurWit
AntislipvoetjesJa
IndicatielampjeJa
SnoeropbergruimteJa
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)0 x 20,1 x 33,1 cm
Gewicht2874 gram
Snoerlengte0 meter
Vermogen0 watt
In de doosKunststof behuizing 5 stapelbare inzetlades Deksel Gebruiksaanwijzing
Inclusief kookboekNee
VaatwasserbestendigJa
ArtikelnummerDO2940
Aantal lades5
Aantal programma's1
Aanvullende functies-
Automatisch uitschakelenNee
BPA-vrijJa
BedieningKnoppen
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Indicatie afgerondNee
Introductie2002
Materiaal behuizingKunststof
Maximale temperatuur0 °C
Minimale temperatuur0 °C
ModelOD 2940
Product gewicht2461 g
Reparatie typeCarry-in
Switch on timerNee
Taal handleidingUniverseel
Temperatuur instellingenNee
Uitzonderingen fabrieksgarantieVallen, stoten en onoordeelkundig gebruik
Verpakking breedte339 mm
Verpakking hoogte205 mm
Verpakking lengte343 mm
WaarschuwingssignaalNee

Met deze Severin Gedroogde Vruchten-automaat OD 2940 geniet je met je hele gezin van droge vruchten, groenten en kruiden. Dit apparaat is perfect afgewerkt met een kunststof huis en is voorzien van vijf stapelbare inzetjes. Deze inzetjes zijn op twee hoogtes in te stellen. Kenmerken van de...

Stöckli Ovens Dehydrator Voedseldroger met 3 Kunststof Roosters

★★★★★
159,00  in stock
Bol.com
as of februari 19, 2024 7:26 pm

Features

IndicatielampjeJa
SnoeropbergruimteNee
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)33,5 x 28 x 33,5 cm
Gewicht3237 gram
Vermogen600 watt
In de doosStöckli Voedseldroger Dehydrator met 3 Metaal Roosters
Artikelnummer75,72
Aantal lades3
Automatisch uitschakelenNee
BPA-vrijJa
BedieningKnoppen
Fabrieksgarantie termijn1 jaar
Materiaal behuizingKunststof
Maximale temperatuur70 °C
Minimale temperatuur30 °C
ModelDehydrator Voedseldroger met 3 Kunststof Roosters
Switch on timerNee
Taal handleidingNederlands
Temperatuur instellingenJa
Verpakking breedte352 mm
Verpakking hoogte290 mm
Verpakking lengte358 mm

Stöckli Voedseldroger Dehydrator met 3 Kunststof Roosters. Droog eenvoudig allerlei soorten fruit, groenten en kruiden zonder conserveringsmiddelen met de Stöckli voedseldroger. Maak lekkere en gezonde snacks, van muesli repen en ’fruit rolls’ tot gedroogde groenten, fruit, vlees en vis. Ideaal...

4.9/5 - (12 stemmen)
Scroll naar boven