Beste vaatwassers – Analyse | Aanbiedingen

beste vaatwassers

Vaatwassers maken al heel lang deel uit van de keuken. Toch gaan ze elk jaar meer en meer vooruit.  Deze technologie heeft ons verschillende voordelen gebracht, zoals meer ruimte, gemakkelijker schoonmaken, en betere producten die voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden.

Dit is ook een van de meest besproken keukenapparaten van deze dagen. Er zijn veel verschillende modellen op de markt die je kunnen helpen een gemakkelijker beslissing te nemen door vragen te beantwoorden als wat je in een afwasmachine moet zoeken en aan welke eigenschappen je voorrang moet geven als je er een koopt.

 

Klarstein Amazonia 8 -beste afwasmachine

Aanbevolen Vaatwasser

 

Beste vaatwassers klarstein

 

De Klarstein Amazonia 8 is een verbazingwekkende vaatwasser die meer biedt dan je aankunt. Hij heeft 5 jaar garantie, een aantrekkelijke naam en wordt geleverd met veel mogelijkheden.

De Klarstein Amazonia 8 vaatwasser is een geweldig product met veel eigenschappen die hem onderscheiden van andere merken. Hij gaat er prat op dat hij 45% meer vaat kan wassen dan de gemiddelde vaatwasser, met een A+ beoordeling. Met zijn 20 minuten starttijd en energiezuinig ontwerp is dit product de perfecte keuze voor elk huis of bedrijf.

 

 

Vergelijkingstabel van de 3 beste vaatwassers

 

Vaatwassers
De Beste
Kwaliteit-prijs
De goedkoopste
Merk
Klarstein Amazonia 8 - vaatwasser, vaatwasser, vrijstaand, semi-geïntegreerd, 206...
Bomann TSG 708 tafelvaatwasser. zilver
Bosch SMV4HVX31E Inbouw Vaatwasser
Cijfer
-
⭐Korting op uw gebruikelijke prijs⭐
Voordelen
Effectief en efficiënt model. - Mooi en elegant ontwerp
Zeer compact model. - Gemaakt van roestvast staal
Mooi en elegant model. - Zeer prestigieus merk en garantie
Nadelen
Enigszins lawaaierig
Aanbevolen voor kleine keukens
Enigszins hoge prijs vergeleken met andere modellen
De Beste
Vaatwassers
Merk
Klarstein Amazonia 8 - vaatwasser, vaatwasser, vrijstaand, semi-geïntegreerd, 206...
Product
Cijfer
⭐Korting op uw gebruikelijke prijs⭐
Voordelen
Effectief en efficiënt model. - Mooi en elegant ontwerp
Nadelen
Enigszins lawaaierig
Prijzen
Kwaliteit-prijs
Vaatwassers
Merk
Bomann TSG 708 tafelvaatwasser. zilver
Product
Cijfer
-
⭐Korting op uw gebruikelijke prijs⭐
Voordelen
Zeer compact model. - Gemaakt van roestvast staal
Nadelen
Aanbevolen voor kleine keukens
Prijzen
De goedkoopste
Vaatwassers
Merk
Bosch SMV4HVX31E Inbouw Vaatwasser
Product
Cijfer
⭐Korting op uw gebruikelijke prijs⭐
Voordelen
Mooi en elegant model. - Zeer prestigieus merk en garantie
Nadelen
Enigszins hoge prijs vergeleken met andere modellen
Prijzen

 

De 5 beste vaatwassers op de markt

 

In dit artikel bespreken we de top 5 beste vaatwassers op de markt.

Enkele kenmerken die onze top 5 beste afwasmachines gemeen hebben zijn:

Gegroepeerde wascycli, de mogelijkheid om grote vaat en ladingen te verwerken, een grote verscheidenheid aan instellingen om je waservaring aan te passen, een warmte droogfunctie voor snel en efficiënt drogen. 

Of je nu een instap machine zoekt of een high-end model, deze modellen bieden je alles wat je nodig hebt om je vaat schoon te maken.

 

1. Klarstein Amazonia 8 vaatwasser beste koop

 

Beste vaatwassers klarstein

De Klarstein Amazonia 8 is een vaatwasser met een capaciteit van 20 couverts, half geïntegreerd en A+ beoordeeld. De vaatwasser heeft een elegant roestvrijstalen ontwerp en is voorzien van zelfreinigende en droog functies.

Klarstein biedt nog drie andere afwasmachines aan in zijn Amazonia serie: Amazonia 6, 9, 12. Deze wasmachines zijn ook van hoge kwaliteit en hebben vergelijkbare kenmerken als de Amazonia 8.

Enkele van de voordelen van dit model zijn: Zelfreinigend, automatisch afwasmiddel-automaat, uitneembaar bakje (om gemakkelijk etensresten te verwijderen), instelbare spoelcycli.  De Klarstein Amazonia 8 – vaatwasser, vrijstaand, halfintegraal, A+, 20 is een nieuwe aanwinst voor het Klarstein merk. Het geeft de beste desinfectie voor het reinigen van vaatwerk en tot 16 stukken bestek in één machine.

 

 

 

 


 

2. Bomann TSG 708 tafelvaatwasser. zilver

 

Beste vaatwassers bomann

De Bomann TSG 708 is een vaatwasser die ontworpen is voor maximaal zes personen. Hij heeft kenmerken zoals een roestvrijstalen binnen- en buitenkant en een zeer compacte vormgeving. Het ontwerp maakt hem gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat belangrijk is voor de levensduur van de machine. 

Hij heeft ook een zilveren buitenafwerking die de machine een uniek uiterlijk geeft. Het apparaat kan online of in de winkel bij Amazon besteld worden.

Bomann is een van de toonaangevende merken in de wereld van keukenapparatuur. Ze staan bekend om hun producten van hoge kwaliteit en hun vernieuwende technologieën. De Bomann TSG 708 is een afwasmachine van de bovenste plank, die ontworpen is met moderne keukens in gedachten.

 

 

Bomann TSG 708 tafelvaatwasser. zilver
  • Perfecte spoelresultaten: het vuil servies elke dag moeizaam met de hand te spoelen hoeft tegenwoordig echt niet meer te zijn. Bomann ondersteunt je met de...
  • ♫ Capaciteit — de compacte behuizing biedt ruimte voor veel bestek, borden, kopjes en glazen (zes dekbedden) en reinigt ze met vijf verschillende...
  • ♤ Eenvoudige bediening — met behulp van de intuïtieve bediening is het instellen van je benodigde programma snel uitgevoerd. Kies afhankelijk van het...

 

 


 

 

3. Bosch kwaliteit vaatwassers

 

Beste vaatwassers bosch

Dit artikel bespreekt hoe je de Bosch SMV4HVX31E vaatwasser installeert. Het is een vaatwasser die met een volledig geïntegreerde installatie komt. Een van de voordelen van dit type vaatwasser is dat je hem heel gemakkelijk zelf kunt installeren.

De Bosch SMV4HVX31E vaatwasser wordt geleverd met een geïntegreerde installatie en je kunt hem heel gemakkelijk zelf installeren zonder dat je een deskundige installateur hoeft in te huren.

De Bosch SMV4HVX31E vaatwasser is een high-tech machine die een slimme oplossing biedt voor mensen met weinig ruimte. Hij kan tot 14 stukken bestek wassen en heeft een speciale functie waardoor hij in twee standen kan werken: wassen of snelwassen.

 

 

 

 


 

4. Siemens SR61IX05KE Vollintegrierter Geschirrspüler

 

Beste vaatwassers siemens

Siemens heeft de nieuwste vaatwasser ontworpen met een aantal functies die hem gebruiksvriendelijk maken. De vaatwasser is volledig geïntegreerd met infoLight, zodat de gebruiker gemakkelijk kan zien, ook als de vaatwasser draait. 

De Siemens SR61IX05KE volledig geïntegreerde vaatwasser heeft een aantal functies die hem gebruiksvriendelijk maken. De afwasmachine is volledig geïntegreerd met infoLight, zodat gebruikers het gemakkelijk kunnen bekijken, zelfs als de afwasmachine draait. 45 cm breed, hij past zelfs in de kleinste keuken.

De volledig geïntegreerde Siemens SR61IX05KE vaatwasser zal je beste vriend zijn. Je hoeft niet meer te bukken en alle afwas met de hand te doen, alles wordt door dit apparaat afgehandeld. De afwasmachine heeft ook een ingebouwd draadloos slim informatie lampje dat je laat weten hoe schoon alles is.

 

 

Siemens SR61IX05KE iQ100 volledig geïntegreerde vaatwasser/F / 78 kWh / 9 MGD/Smart...
  • Home Connect: start je volledig geïntegreerde vaatwasser comfortabel onderweg en houd hem in het oog met externe monitoring – deze en andere slimme...
  • VarioSpeed Plus op aanvraag: tot drie keer zo snel, net zo grondig schoon en droog: met varioSpeed Plus op aanvraag verkort je de looptijd van het...
  • InfoLight: altijd het belangrijkste in één oogopslag: een blauw lichtpunt op de vloer dient als indicator en informeert u over de huidige status van uw...

 


 

5. Electrolux ESF5513LOW

 

Beste vaatwassers electrolux

De ESF5513LOW vrijstaande 13-delige A+ vaatwasser is perfect voor wie weinig plaats heeft op een standaard aanrecht. Hij heeft een kleine voetafdruk van 15 inch bij 15 inch en heeft een A+ energiewaardering. Hij is ook uitgerust met een derde rek, waarin ook een bestekbakje past.

De vaatwasser levert op alle fronten wat betreft waskracht, want hij kan tot 15 stukken bestek per cyclus afwassen en is toch energiezuinig. De filtertechnologie verwijdert ook automatisch voedselresten uit het water zonder dat extra.

Dit is een Electrolux vaatwasser, wat betekent dat hij de beste kwaliteit heeft voor een echt betaalbare prijs vergeleken met andere merken. Dit kan een investering zijn die de moeite van het kopen waard is als je op de energierekening van je huis wilt besparen.

 

 

 


 

Koop Gids. Vaatwasser review

 

De manier waarop we een product waarderen en evalueren kan van koper tot koper verschillen. Het kan vaak gebeuren dat een product dat bij velen de voorkeur geniet, niet in de smaak valt bij een ander segment kopers. Dat is natuurlijk, maar het is essentieel dat we het product vinden dat aan onze behoeften voldoet en volledig aan onze eisen en verwachtingen beantwoordt. 

Een afwasmachine is een belangrijke beslissing die vooral vereist dat je bepaalde aspecten verduidelijkt die te maken hebben met de verwachtingen die je ervan hebt.

Zoeken sommige mensen een eenvoudige afwasmachine, met basisprogramma’s en functies, andere mensen zoeken de meest geavanceerde machines die mogelijk zijn, uitgerust met moderne functies en de allernieuwste technologieën. Wat we tenslotte in overweging moeten nemen is de verhouding kwaliteit/prijs, die telkens een goede moet zijn. 

Hier zijn de belangrijkste aspecten waarmee je rekening moet houden als je voor de beslissing staat de juiste vaatwasser te kiezen. Test vaatwassers:

 

Draagvermogen

 

Het is een parameter die van de ene familie tot de andere nogal varieert. Tegenwoordig bieden fabrikanten ons auto’s met capaciteiten tussen 6 en 16 sets. We kunnen een auto niet beoordelen, of hij goed is of niet op basis van de aangeboden capaciteit, maar we kunnen wel beslissen of hij geschikt is voor ons of niet. 

Het is duidelijk dat een gezin met meerdere leden zal kiezen voor een middelgrote tot grote capaciteit, terwijl een kleiner gezin zal kiezen voor een model met een kleinere capaciteit dan de eerste categorie. In bepaalde situaties wordt de capaciteit gekozen op grond van de ruimte die kleine keukens bieden. In dit soort situaties zijn kopers gebonden aan een auto met een breedte van 45 cm, waarvoor een maximum capaciteit van 12 sets nodig is.

 

Energie-efficiëntie

 

Dit is een heel belangrijk aspect, dat ik je aanraad steeds in gedachten te houden. In het geval van afwasmachines zijn de energie-efficiëntieklassen in opklimmende volgorde van prestatie als volgt: B, A, A +, A ++ en A +++. Als B de zwakste klasse is in de huidige context, is A +++ de best presterende. 

Momenteel zijn er in de A- en B-klasse nogal wat modellen, omdat fabrikanten steeds meer auto’s zo zuinig mogelijk willen aanbieden. Hier speelt een kwestie die met ieders budget te maken heeft, want hoe beter de energie-efficiëntieklasse, hoe meer of minder de prijs van het produkt stijgt, maar het is niet de enige factor die de uiteindelijke prijs beïnvloedt. Als je echter een berekening maakt,

 

Functies en technologieën

Ook dit is een kwestie die van koper tot koper zo verschillend kan worden opgevat. Natuurlijk, hoe gediversifieerde en moderner de functies en technologieën zijn, hoe hoger de prijs van de auto zal zijn. Maar één ding is zeker: machines met sensor-ondersteunde programma’s en functies bieden de beste wasresultaten, of deze modellen nu alleen basisfuncties bevatten of complexe functies hebben. 

Een efficiënte afwasmachine die aan de belangrijkste behoeften voldoet, moet een intensief wasprogramma, een dagelijks wasprogramma en een spaarprogramma hebben. Als de programma’s en functies gevarieerder zijn, zoveel te beter, maar zorg er wel voor dat het model dat je kiest biedt wat strikt noodzakelijk is.

 

Lawaai

In het algemeen zijn vaatwasmachines tamelijk stille toestellen, onvergelijkbaar met het lawaai dat wasmachines produceren. Waar je in dit verband echter rekening mee moet houden is dat de gekozen auto een geluidsniveau heeft van minder dan 50 dB. Op deze manier zal de auto, als hij eenmaal gestart is, zijn aanwezigheid in huis niet laten merken en in sommige gevallen kun je hem ’s nachts starten zonder dat jij of je buren er last van hebben.

 

Garantie

 

 Op elk model vaatwasser krijg je twee jaar garantie, die reparaties aan het hele apparaat dekt, inclusief de afdichtingen. Veel merken bieden de mogelijkheid de garantie te verlengen van 3 tot 6 jaar.

 

Welk type vaatwasser moet ik kiezen: Standaard, Inbouw of Semi-Built-In?

Dit is een vraag die veel kopers zich gesteld hebben voor ze zo’n aankoop doen. Het is een interessante vraag, maar ze hangt natuurlijk af van hoe je je keuken hebt ingericht en natuurlijk van ieders voorkeur.

Een standaard vaatwasser zal niet in de kast geïntegreerd kunnen worden, zodat hij overal waar hij staat zichtbaar is. Een ingebouwde afwasmachine wordt volledig in de kast geïntegreerd, zodat hij helemaal niet zichtbaar is en de keuken een uniforme uitstraling geeft. Een half verzonken afwasmachine wordt gedeeltelijk in het meubilair geïntegreerd, zodat de uitstalruimte zichtbaar blijft.

Bieden standaard en half ingebouwde wasmachines op elk moment zicht op het bedieningspaneel en controleer je de tijd die nog rest tot het einde van het programma, een ingebouwde wasmachine laat dit niet elke keer toe, alleen als je tijdens het wassen de deur opent, wat ik je niet zou aanraden heel vaak te doen. 

Steeds meer fabrikanten voeren echter systemen als Info Light of Time Light in inbouwvaatwassers in, juist om dit nadeel tegen te gaan. Het Info Light systeem houdt in dat een rode lichtstraal wordt ontworpen die ons informeert over de toestand van de auto, of hij gewassen is of klaar met wassen, terwijl het Time Light systeem iets geavanceerder is en de resterende tijd op de vloer projecteert tot het einde. Het programma.

De keuze van het juiste type wasmachine blijft geheel de jouwe, zonder dat het de bedoeling is je mening te beïnvloeden. Maar, vanuit mijn standpunt bekeken, is het essentieel dat de auto ruim genoeg is voor je behoeften, zo zuinig mogelijk en om de vaat efficiënt te wassen

 

De beste vaatwassers om online te kopen in de aanbieding

 

KitchenBrothers Smoothie Blender - 13-Delige Set - 4 Bekers - Smoothiemaker To Go - 350W - RVS

★★★★★
39,99  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

Vaatwasser veiligJa
Aantal snelheden2
Type snelheid2 t/m 5 snelheden
Anti-drupJa
Continu- of puls actieY
VerwarmingscapaciteitN
IJscrusherJa
OplaadbaarNee
TurbofunctieNee
Vermogen350 Watt
Bodem met antislipBodem met antislip
KleurZwart | RVS
Koord opslagruimteNee
Materiaal behuizingKunststof
Materiaal hakoppervlakRVS
Type bedieningsknoppenHandmatig
Met maatverdelingJa
Materiaal komKunststof
Aantal mesjes2
Verwijderbaar kopjeY
Afneembare mesjesJa
Type blenderBlender to go
Aanvullende functiesGeschikt voor: Smoothies, crushed ijs, dipsaus, gemalen koffie, gemalen kruiden, puree, sappen, sauzen, cocktails.
Verpakkingsinhoud1x Smoothie Blender - 1x tweebladig RVS mes 1x vierbladig RVS mes 1x Kleine schenkbeker - 2x Hersluitbare deksel - 2x Shaker-/stoomdeksel - 2x Lipringen - 2x Feestbeker - 1x Hoge schenkbeker
Inclusief kookboekNee
Inclusief mix accessoireDrinkfles | Filter voor pitjes | Hakmolen
Product hoogte30 cm
Product lengte14 cm
Product breedte14 cm
Product gewicht2560 gram
Snoerlengte1200
MerkKitchenBrothers
Introductie2020
Model8720195250258
Artikelnummer8720195250258
Taal handleidingNederlands | Engels
Automatisch uitschakelenNee
BPA-vrijJa
Fabrieksgarantie termijn1 jaar
Gewicht2494 g
Inhoud500 ml
Met automatische programma'sNee
ModelKB678
Reparatie typeCarry-in
SoftstartNee
Toerental25000 r/min
Uitzonderingen fabrieksgarantieGeen
Verpakking breedte300 mm
Verpakking hoogte173 mm
Verpakking lengte373 mm

Blender to go | Inhoud: 0,5 liter | Kleine blender

Knoflookpers/Gemberpers - Vaatwasser Bestendig - Met Gratis Borstel & Siliconen Peller

★★★★★
9,25  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

MerkPractico Kitchen
KleurZwart
MateriaalRVS
OphangwijzeVrijstaand
VaatwasserbestendigJa
Product breedte5,7 cm
Product hoogte6,9 cm
Product lengte10,7 cm
Gewicht0,1 kg
Fabrieksgarantie1 jaar
Service typeCarry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantie-
Aantal artikelen in verpakking1 stuk(s)
MPN (Manufacturer Part Number)201730353505
Verpakking breedte75 mm
Verpakking hoogte50 mm
Verpakking lengte113 mm
VerpakkingsinhoudKnoflook- Gemberpers, Peller & Borstel

Deze knoflookpers, kenmerkend aan het vernieuwde en moderne design, zal ervoor zorgen dat je met meer gemak jouw knoflook zal persen.Bij het gebruiken van de pers, wordt er geen knoflook verspild zoals vaak gebeurd bij de doorsnee persen. De knoflook wordt niet zozeer geperst, maar micro...

Mepal – Lunchpot Ellipse – Praktische muesli beker to go – Nordic green – Geschikt voor vriezer, magnetron en vaatwasser.

★★★★★
15,80  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

MerkMepal
KleurNordic green
MateriaalPolypropyleen
VormRond
Type dekselLosse deksel
LuchtdichtJa
NestbaarNee
VaatwasserbestendigJa
MagnetronbestendigJa
VriezerbestendigJa
Product breedte10,7 cm
Product hoogte15,1 cm
Product lengte10,7 cm
Gewicht0,3 kg
Inhoud0,7 liter
Hoeveel delig2-delig
Fabrieksgarantie2 jaar
Service typeCarry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantieVerkeerd gebruik
Aantal consumenteneenheden (CE)1
Aantal vakken2
BPA-vrijJa
BreekbaarNee
Geschikt voor type voedselYoghurt , Snacks , Soep , Fruit
Gewicht266 g
In een setNee
MPN (Manufacturer Part Number)107648092400
OvenbestendigNee
Type vershouddoosLunchbox
Verpakking breedte108 mm
Verpakking hoogte104 mm
Verpakking lengte158 mm
Verpakkingsinhoud1x Mepal lunchpot Ellipse mini

0,7 liter

Mepal – Lunchpot Ellipse – Praktische muesli beker to go – Nordic pink – Geschikt voor vriezer, magnetron en vaatwasser.

★★★★★
15,99  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

MerkMepal
KleurNordic pink
MateriaalPolypropyleen
VormRond
Type dekselLosse deksel
LuchtdichtJa
NestbaarNee
VaatwasserbestendigJa
MagnetronbestendigJa
VriezerbestendigJa
Product breedte10,7 cm
Product hoogte15,1 cm
Product lengte10,7 cm
Gewicht0,3 kg
Inhoud0,7 liter
Hoeveel delig2-delig
Fabrieksgarantie2 jaar
Service typeCarry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantieVerkeerd gebruik
Aantal consumenteneenheden (CE)1
Aantal vakken2
BPA-vrijJa
BreekbaarNee
Geschikt voor type voedselYoghurt , Snacks , Soep , Fruit
Gewicht268 g
In een setNee
MPN (Manufacturer Part Number)107648076700
OvenbestendigNee
Type vershouddoosLunchbox
Verpakking breedte106 mm
Verpakking hoogte108 mm
Verpakking lengte158 mm
Verpakkingsinhoud1x Mepal lunchpot Ellipse mini

0,7 liter

Mepal – Lunchpot Ellipse – Praktische muesli beker to go – Nordic denim – Geschikt voor vriezer, magnetron en vaatwasser.

★★★★★
14,99  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

MerkMepal
KleurNordic denim
MateriaalPolypropyleen
VormRond
Type dekselLosse deksel
LuchtdichtJa
NestbaarNee
VaatwasserbestendigJa
MagnetronbestendigJa
VriezerbestendigJa
Product breedte10,7 cm
Product hoogte15,1 cm
Product lengte10,7 cm
Gewicht0,3 kg
Inhoud0,7 liter
Hoeveel delig2-delig
Fabrieksgarantie2 jaar
Service typeCarry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantieVerkeerd gebruik
Aantal consumenteneenheden (CE)1
Aantal vakken2
BPA-vrijJa
BreekbaarNee
Geschikt voor type voedselYoghurt , Snacks , Soep , Fruit
Gewicht265 g
In een setNee
MPN (Manufacturer Part Number)107648016800
OvenbestendigNee
Type vershouddoosLunchbox
Verpakking breedte110 mm
Verpakking hoogte105 mm
Verpakking lengte155 mm
Verpakkingsinhoud1x Mepal lunchpot Ellipse mini

0,7 liter | 1 stuk(s)

5x Grillmat Voor Bbq Grill Mat Anti-Kleef Gas BBQ Non Stick Vaatwasser Bestendig

7,90  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

MerkMerkloos
Kleurzwart | bruin
VormRechthoek
MateriaalGlasvezel
VaatwasserbestendigJa
Product breedte40 cm
Product lengte33 cm
Aantal stuks in verpakking5
Geschikt voor type gerechtVlees
Gewicht216 g
Verpakking breedte76 mm
Verpakking hoogte73 mm
Verpakking lengte356 mm

Merkloos | Glasvezel | Vaatwasserbestendig

Brabantia Sink Side Gootsteen organiser - Dark Grey

★★★★★
19,01  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

MerkBrabantia
KleurDark Grey
MateriaalKunststof
Anti-slipJa
Product breedte17 cm
Product hoogte11 cm
Product lengte14 cm
Gewicht0,2 kg
VerpakkingsinhoudSink Side gootsteen organiser
Fabrieksgarantie5 jaar
Service typeCarry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantieOnjuist gebruik
Aantal consumenteneenheden (CE)1
Aanvullende functiesnvt
BreekbaarNee
Gewicht0.07 kg
MPN (Manufacturer Part Number)302466
Vaatwasser veiligJa
Verpakking breedte175 mm
Verpakking hoogte117 mm
Verpakking lengte92 mm

14 x 17 x 11 cm (lxbxh)

Finish Integrale Machinereiniger Citroen Vaatwasser - 4x 250 mL - Voordeelverpakking

★★★★★
18,68
15,00
 in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

Gevarenaanduiding (H-zinnen)H318:Veroorzaakt ernstig oogletsel
Gewicht1201 g
Inhoud150 ml
SignaalwoordNiet van toepassing
Verpakking breedte125 mm
Verpakking hoogte108 mm
Verpakking lengte165 mm
Voorzorgsaanduiding (P-zinnen)P102:Buiten het bereik van kinderen houden , P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden , P103:Alvorens te gebruiken, het etiket lezen

Finish Machinereiniger Lemon Een schone vaatwasmachine zorgt voor een schone vaat. Gun uw machine het allerbeste met Finish Machinereiniger Lemon. Finish Machinereiniger rekent grondig af met opgehoopte vetresten en kalkaanslag en maakt uw vaatwasser zelfs op de lastige plekken weer volledig...

Bosch SMV24AX00E - Volledig geïntegreerde vaatwasser

★★★★★
389,00  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

PlaatsingVolledig integreerbaar - Geen frontpaneel meegeleverd - Verborgen bediening
Minimale nishoogte81,5 cm
Maximale nishoogte87,5 cm
Nisbreedte59,8 cm
Nisdiepte55 cm
Minimale hoogte keukenpaneel0 cm
Maximale hoogte keukenpaneel0 cm
Geluidsniveau52 dB
Standaard meegeleverdBosch SMV24AX00E - inbouw vaatwasser - volledig geïntegreerd - 60cm
WaterbeveiligingJa
Type waterbeveiligingBodemsensor
Fabrieksgarantie2 jaar
Service typeOn-site repair
Uitzonderingen fabrieksgarantieGeen
WasresultaatKlasse A
DroogresultaatKlasse A
Laadvermogen12 couverts
Aantal programma's4
Maximale reinigingstemperatuur70 °C
Programmaduur standaard135 minuten
Maximale diameter bord0 cm
Antibacterieel wasprogrammaNee
Automatisch programmaNee
Delicaat programmaNee
Eco wasprogrammaJa
Extra stil wasprogrammaNee
Intensief wasprogrammaJa
Kort programmaJa, kort wasprogramma mogelijk
Machine reinigingNee
Extra droog functieNee
Voorspoel programmaJa
Opent automatisch voor drogenNee
Aantal programma's4
StartuitstelNee
Halve beladingNee, halve belading niet mogelijk
ResttijdindicatieN
Glanspoelmiddel indicatorJa
Onthardingszout indicatorJa
EindsignaalJa
Automatische doseringAutomatische dosering
Bediening via appNee
Indicatie afgerondNee
Lichtprojectie op vloerNee
Resttijd projectie op de vloerNee
BestekvoorzieningBestekkorf
Verstelbare bovenkorfJa
BinnenverlichtingNee
Extra intensieve zoneNee
Inclusief wijnglas clipsNee
Materiaal binnenkantKunststof
Onderlade met liftfunctieNee
Energieverbruik per jaar290 kWh
Energiekosten per jaar€ 66,7
Waterverbruik per jaar11,7 L
WarmwateraansluitingNee
Nieuw energielabelF
FrontpaneelGeen frontpaneel meegeleverd
Hoogte81,5 cm
Breedte59,8 cm
Diepte55 cm
KleurGeen
Gewicht30 kg
Snoerlengte1750
Kan zelfstandig met internet verbindenNee
App vereist voor gehele functionaliteitNee
App werkt op besturingssysteemNiet van toepassing
Delen van gebruikersgegevens vereistNiet van toepassing
Wifi vereistNiet van toepassing
Bluetooth vereistNiet van toepassing
Mobiele data verbinding mogelijkNiet van toepassing
Betaalde diensten vereistNiet van toepassing
Introductiejaar2019
IntroductiemaandMei
Ondersteuning met updatesNiet van toepassing
Aanvullende functiesBosch | Silence | Volledig integreerbare vaatwasser | 60 cm breed Algemeen: Energie-efficiëntieklasse: A+ Capaciteit: 12 standaard-couverts 4 Programma's: Intensief 70 °C, Eco 50 °C, 1h. 65 °C, Voorspoelen Kuipmateriaal: Roestvrij staal/Polinox DoseerAssistent: vaatwasmiddel wordt gelijkmatig verspreid Comfort / Zekerheid: Aanduiding van het programmaverloop door LED-indicatie LED-indicatie: rood InfoLight: statusindicatie d.m.v. rood lichtpunt op de vloer Akoestisch signaal bij einde programma Afwasmiddelherkenning Glasbeschermingstechniek Navulindicatie: zout Kopjes-étagère in bovenkorf (2x) Glazenhouder in bovenkorf Bestekkorf in onderkorf Extra ruime zilverkleurige servieskorven Beladingssensor EasyLock deursluiting AquaStop waterbeveiliging: de meest betrouwbare waterbeveiliging met levenslange garantie EcoSilence Drive: meest energiezuinige en stille motortechnologie Technische specificaties: Verbruik in Eco 50°C programma: 290 kWh / 3300 liter per jaar Droogefficiëntieklasse: A Geluidsniveau: 52 dB(A) re 1 pW De informatie bij dit product komt van de site van BOSCH om je te informeren. Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.
Compatibel metNiet van toepassing
Duur eco-programma210
Energieverbruik per 100 cycli102
GeluidsniveauklasseA
Gewicht30000 g
MPN (Manufacturer Part Number)SMV24AX00E
Materiaal bedieningspaneelKunststof
Modelvolledig geintegreerd
Nis hoogte82 cm
ScharniersysteemDeur-op-deur
Smart Home PlatformGeen platform
Soft close deurNee
Taal handleidingGeen taal
Verpakking breedte65 cm
Verpakking hoogte85 cm
Verpakking lengte60 cm
Waterverbruik per cyclus11.7 l

Geen frontpaneel meegeleverd - Verborgen bediening | Breedte: 59,8 cm

Indesit/Whirlpool Vaatwasser - Bestekmand - 8 Vakken - Uitsparingen Onderzijde

★★★★★
23,06  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

Kleurgrijs
Materiaal behuizingKunststof
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)16,2 x 22 x 21 cm
In de doosBestekmand inclusief uitsparingen.
Geschikt voorIndesit C00386607 Whirlpool 488000386607
Gewicht275 g
MPN (Manufacturer Part Number)C00257140
Materiaal vullingKunststof
ModelBestekmand 8 vakken
Verpakking breedte238 mm
Verpakking hoogte232 mm
Verpakking lengte325 mm

Origineel Indesit/Whirlpool bestekmand inclusief 8 vakken en een dubbele uitsparing aan de onderzijde (zie foto).

Inventum VVW5520 - Mini Vaatwasser - Wit

★★★★★
329,00  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Breedte: 55 cm

Vaatwasser Wiel - Gratis Verzending - 8 Stuks - 40mm - Geschikt voor Ikea, AEG, Electrolux, Zanussi o.a.

★★★★★
9,50  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

KleurDonkergrijs
Materiaal behuizingPlastic
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)4 x 4 x 4 cm
In de doos8x Vaatwasserwiel
Geschikt voorVaatwasser wiel, geschikt voor: Ikea, AEG, Zanussi, Electrolux, Pelgrim, Etna, Nordland, Zanker, ATAG
Gewicht200 g
MPN (Manufacturer Part Number)8720299019362
Materiaal vullingPlastic
Model40mm
Product gewicht25 g
Verpakking breedte60 mm
Verpakking hoogte40 mm
Verpakking lengte100 mm

De goedkoopste en makkelijke oplossing voor kapotte wieltjes van je vaatwasser. Iedereen kent het. De wieltjes van je vaatwasser werken niet meer naar behoren. Een dagelijkse irritatie die nergens voor nodig is. Deze wieltjes van H&DIG lossen dat probleem namelijk direct op! De wieltjes zijn er...

Herzberg Pannenset – 12-Delig – Voor Inductie en Gas – Vaatwasser Bestendig – RVS met Glazen Deksels

★★★★★
58,25  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

MerkHerzberg
KleurOverig
Met dekselJa
MateriaalKunststof
Materiaal dekselGlas
Aantal pannen12 pannen
Soort pannensetKookpannenset
Geschikt voor soort warmtebronElektrisch | Gas | Geschikt voor alle warmtebronnen | Halogeen | Inductie | Keramisch | Oven
VaatwasserbestendigNee
MagnetronbestendigNee
Gewicht7113 gram
Cool touch handgreepNee
Met maatverdelingNee
WarmteindicatieNee
Vergrendelbare dekselNee
AntiaanbaklaagJa
Inclusief schenktuitNee
Aantal stuks in verpakking12 stuk(s)
MPN (Manufacturer Part Number)0634158799129
Materiaal handgreep / handgrepenRVS
PFAS-vrijNee
Type anti-aanbaklaagStandaard
Type handgreep / handgrepenGeïntegreerde greep
Type pan bodemAntikleeflaag

12 pannen | Kookpannenset | Geschikt voor: Elektrisch | Gas | Geschikt voor alle warmtebronnen | Halogeen | Inductie | Keramisch | Oven

Finish Integrale Machinereiniger Regular Vaatwasser - 4x 250 mL - Voordeelverpakking

★★★★★
18,68
15,55
 in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

Gevarenaanduiding (H-zinnen)H318:Veroorzaakt ernstig oogletsel
Gewicht1218 g
Inhoud150 ml
SignaalwoordGevaar
Verpakking breedte236 mm
Verpakking hoogte78 mm
Verpakking lengte272 mm
Voorzorgsaanduiding (P-zinnen)P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden

Een schone vaatwasmachine zorgt voor een schone vaat. Gun uw machine alleen het allerbeste met Finish Machinereiniger Original. Finish Machinereiniger rekent grondig af met opgehoopte vetresten en kalkaanslag en maakt uw vaatwasser zelfs op de lastige plekken weer volledig schoon. Uw...

Topper! Andreko knoflookpers| de allerbeste professionele zware kwaliteit RVS| vaatwasser bestendig | gemakkelijk schoon te maken| hoogwaardig RVS| in een handomdraai verse knoflook

★★★★★
11,25  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

MerkMerkloos
Kleurzilver
MateriaalRVS | Plastic
OphangwijzeVrijstaand
VaatwasserbestendigJa
Product breedte10,5 cm
Product hoogte7 cm
Product lengte5 cm
Fabrieksgarantie1 jaar
Service typePick-up en return
Uitzonderingen fabrieksgarantieBij gebruik van het product vervalt de garantie tenzij in overleg!
Aantal artikelen in verpakking1 stuk(s)
Verpakkingsinhoud1x Rvs knoflook/gember pers

de knolookpers van de allerbeste kwaliteit. Proffesionele zware kwaliteit RVS.Met onze knoflookpers heb je in een handomdraai verse knoflook, klaar voor consumptie. Vaatwasmachine bestendig. Ook geschikt voor gember.

Beko DIN28427 - Inbouwvaatwasser

★★★★★
384,00  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Geen frontpaneel meegeleverd - Verborgen bediening | Breedte: 59,8 cm

Mepal – Lunchpot Ellipse – Praktische muesli beker to go – Nordic red – Geschikt voor vriezer, magnetron en vaatwasser.

★★★★★
15,99  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

MerkMepal
KleurNordic red
MateriaalPolypropyleen
VormRond
Type dekselLosse deksel
LuchtdichtJa
NestbaarNee
VaatwasserbestendigJa
MagnetronbestendigJa
VriezerbestendigJa
Product breedte10,7 cm
Product hoogte15,1 cm
Product lengte10,7 cm
Gewicht0,3 kg
Inhoud0,7 liter
Hoeveel delig2-delig
Fabrieksgarantie2 jaar
Service typeCarry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantieVerkeerd gebruik
Aantal consumenteneenheden (CE)1
Aantal vakken2
BPA-vrijJa
BreekbaarNee
Geschikt voor type voedselYoghurt , Snacks , Soep , Fruit
Gewicht260 g
In een setNee
MPN (Manufacturer Part Number)107648074500
OvenbestendigNee
Type vershouddoosLunchbox
Verpakking breedte110 mm
Verpakking hoogte107 mm
Verpakking lengte162 mm
Verpakkingsinhoud1x Mepal lunchpot Ellipse mini

0,7 liter

Mepal - Multikom Cirqula 3-delige set (350 + 750 + 1250 ml) - Mag in de vriezer, magnetron en vaatwasser – Nordic green – Meal prep bakjes - Bewaardozen met deksel

★★★★★
19,49  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

MerkMepal
KleurNordic green
MateriaalKunststof
VormRond
Type dekselKlikdeksel
LuchtdichtJa
NestbaarJa
VaatwasserbestendigJa
MagnetronbestendigJa
VriezerbestendigJa
Product breedte19,2 cm
Product hoogte8 cm
Product lengte19,5 cm
Gewicht0,7 kg
Inhoud2,35 liter
Hoeveel delig4-delig
Fabrieksgarantie2 jaar
Service typeCarry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantieEigen gebreken.
Aantal consumenteneenheden (CE)1
Aantal vakken1
BPA-vrijJa
BreekbaarNee
Geschikt voor type voedselSalade , Fruit , Soep , Snacks
Gewicht635 g
In een setJa
OvenbestendigNee
Type vershouddoosVershoudbakje
Verpakking breedte198 mm
Verpakking hoogte85 mm
Verpakking lengte20.00 cm
Verpakkingsinhoud1 x Mepal Multikom Cirqula 4-delige set (350 + 750 + 1250 + 2250 ml)

2,35 liter

Mepal – Lunchpot Ellipse mini – Praktische muesli beker to go – Nordic green – Geschikt voor vriezer, magnetron en vaatwasser.

★★★★★
13,99  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

MerkMepal
KleurNordic green
MateriaalPolypropyleen
VormRond
Type dekselLosse deksel
LuchtdichtJa
NestbaarNee
VaatwasserbestendigJa
MagnetronbestendigJa
VriezerbestendigJa
Product breedte9,1 cm
Product hoogte12,8 cm
Product lengte9,1 cm
Gewicht0,2 kg
Inhoud0,42 liter
Hoeveel delig2-delig
Fabrieksgarantie2 jaar
Service typeCarry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantieVerkeerd gebruik
Aantal consumenteneenheden (CE)1
Aantal vakken2
BPA-vrijJa
BreekbaarNee
Geschikt voor type voedselYoghurt , Snacks , Soep , Fruit
Gewicht173 g
In een setNee
MPN (Manufacturer Part Number)107650092400
OvenbestendigNee
Type vershouddoosLunchbox
Verpakking breedte92 mm
Verpakking hoogte90 mm
Verpakking lengte133 mm
Verpakkingsinhoud1x Mepal lunchpot Ellipse mini

0,42 liter

Brabantia Sink Side Aanrechtorganiserset - 2-delig - Dark Grey

★★★★★
26,45  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

MerkBrabantia
KleurDark Grey
MateriaalKunststof
Anti-slipJa
Product breedte19,6 cm
Product hoogte12 cm
Product lengte9,1 cm
Gewicht0,3 kg
VerpakkingsinhoudSink Side aanrecht organiser set, aanrechtbakje en zeeppomp
Fabrieksgarantie5 jaar
Service typeCarry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantieOnjuist gebruik
Aantal consumenteneenheden (CE)1
Aanvullende functiesnvt
BreekbaarNee
Gewicht488 g
MPN (Manufacturer Part Number)302602
Vaatwasser veiligJa
Verpakking breedte125 mm
Verpakking hoogte92 mm
Verpakking lengte197 mm

9,1 x 19,6 x 12 cm (lxbxh)

Fixapart W2-10500/A Universele Bestekmand

★★★★★
13,21  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

KleurKleurenmix
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)0 x 13,7 x 12,4 cm
In de dooszoals vermeld in beschrijving
Geschikt voorvaatwasmachine
Gewicht270 g
MPN (Manufacturer Part Number)W2-10500/A
ModelUniversele bestekmand
Product gewicht0.28 kg
Verpakking breedte140 mm
Verpakking hoogte140 mm
Verpakking lengte244 mm

Let op! Deze bestekmand meet 136x240x246/125 mm (zonder handgreep) (l*b*h). Het bestekmandje is niet geschikt voor vaatwassers waar het mandje over de pinnen in de onderkorf gezet moet worden. Houd hier rekening mee voordat u het bestekmandje aanschaft.Geschikt voor diverse types vaatwassers van...

Sanivesk Lekbak Voor Wasmachine 70x70x10cm

★★★★★
20,49  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

MerkSanivesk
KleurWit
Geschikt voorWasmachine en Vaatwasser
Aantal elementen1
Gewicht2000 g
MPN (Manufacturer Part Number)1181730
Materiaal behuizingKunststof
Product breedte70 cm
Product gewicht0.6 kg
Product hoogte10 cm
Product lengte70 cm
Verpakking breedte700 mm
Verpakking hoogte100 mm
Verpakking lengte700 mm
Verpakkingsinhoud1 lekbak

Handige kunststof opvangbak van Sanivesk voor het opvangen van water bij eventuele lekkage van een (vaat)wasmachine. Maat passend voor de meeste wasmachines.

Axties - IJslolly Vormen - Siliconen - Multicolor - 6 stuks

★★★★★
17,00  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

MerkAxties
KleurGroen
MateriaalPlastic
VaatwasserbestendigJa
Product breedte15 cm
Product hoogte14 cm
Product lengte16,5 cm
Diameter0 cm
Gewicht0,2 kg
Inhoud0,1 liter
Fabrieksgarantie1 jaar
Service typeCarry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantieNVT
Aantal artikelen in verpakking3 stuk(s)
Aantal ijsjes6
BreekbaarNee
MPN (Manufacturer Part Number)Axties
Product gewicht184 g
Verpakking breedte175 mm
Verpakking hoogte100 mm
Verpakking lengte184 mm
Verpakkingsinhoud➜ 1x AXTIES IJslolly vormen (6 stuks) ➜ 1x IJsstokjes (6 stuks) ➜ 1x Tray ➜ 1x Siliconen Trechter ➜ 1x Reinigingsborstel

Word de nieuwste #Lifehack specialist met de AXTIES ijslolly vormen! Creëer 6 heerlijke ijsjes in de 100% BPA en chemicaliën vrije vormen met extra lang handvat, geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Schenk fruitsap, ranja of zelfs je proteïne shake via de bijgeleverde trechter in en...

Finish Vaatwasmachinereiniger Citroen - 6 x 250 ml - Voordeelverpakking

★★★★★
19,50  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

Gevarenaanduiding (H-zinnen)H318:Veroorzaakt ernstig oogletsel , H303:Kan schadelijk zijn bij inslikken
Inhoud1500 ml
SignaalwoordWaarschuwing
Voorzorgsaanduiding (P-zinnen)P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden

Een schone vaatwasmachine zorgt voor een schone vaat. Gun uw machine het allerbeste met Finish Machinereiniger Lemon. Finish Machinereiniger rekent grondig af met opgehoopte vetresten en kalkaanslag en maakt uw afwasmachine zelfs op de lastige plekken weer volledig schoon. Met de frisse geur van...

Bosch Serie 2 SMV24AX02E - Volledig ingebouwde vaatwasser

419,00  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

PlaatsingVolledig integreerbaar - Geen frontpaneel meegeleverd - Verborgen bediening
Minimale nishoogte81,5 cm
Maximale nishoogte87,5 cm
Nisbreedte60 cm
Nisdiepte55 cm
Minimale hoogte keukenpaneel65,5 cm
Maximale hoogte keukenpaneel72,5 cm
Geluidsniveau50 dB
Standaard meegeleverdVaatwasser, instructieboekjes, montagematerialen (exclusief keukendeur/paneel).
WaterbeveiligingJa
Type waterbeveiligingAquastop (slangbeveiliging)
Fabrieksgarantie2 jaar
Service typeOn-site repair
Uitzonderingen fabrieksgarantieGeen
WasresultaatKlasse A
DroogresultaatKlasse A
Laadvermogen12 couverts
Aantal programma's4
Maximale reinigingstemperatuur70 °C
Programmaduur standaard0 minuten
Maximale diameter bord23 cm
Antibacterieel wasprogrammaNee
Automatisch programmaJa
Delicaat programmaJa
Eco wasprogrammaJa
Extra stil wasprogrammaNee
Intensief wasprogrammaJa
Kort programmaNee, kort wasprogramma niet mogelijk
Machine reinigingNee
Extra droog functieNee
Voorspoel programmaJa
Opent automatisch voor drogenNee
Aantal programma's4
StartuitstelNee
Halve beladingNee, halve belading niet mogelijk
ResttijdindicatieN
Glanspoelmiddel indicatorJa
Onthardingszout indicatorJa
EindsignaalJa
Bediening via appNee
Indicatie afgerondJa
Lichtprojectie op vloerJa
Resttijd projectie op de vloerNee
BestekvoorzieningBestekkorf
Verstelbare bovenkorfJa
BinnenverlichtingNee
Extra intensieve zoneJa
Inclusief wijnglas clipsNee
Materiaal binnenkantKunststof
Onderlade met liftfunctieNee
Energieverbruik per jaar290 kWh
Energiekosten per jaar€ 0
Waterverbruik per jaar11,7 L
WarmwateraansluitingNee
Nieuw energielabelF
FrontpaneelGeen frontpaneel meegeleverd
Hoogte81,5 cm
Breedte59,8 cm
Diepte55 cm
KleurGeen
Gewicht0,029 kg
Snoerlengte1500
Kan zelfstandig met internet verbindenNee
App vereist voor gehele functionaliteitNee
App werkt op besturingssysteemNiet van toepassing
Delen van gebruikersgegevens vereistNee
Wifi vereistNee
Bluetooth vereistNee
Mobiele data verbinding mogelijkNee
Betaalde diensten vereistNee
Introductiejaar2019
IntroductiemaandApril
Ondersteuning met updatesNiet van toepassing
Aanvullende functiesGeen aanvullende functies buiten de vermelde programma's
Automatische dosering wasmiddelNee
Compatibel metInformatie niet beschikbaar
Duur eco-programma0 min
Energieverbruik per 100 cycli0 kWh
GeluidsniveauklasseB
Gewicht35 kg
MPN (Manufacturer Part Number)SMV24AX02E
Materiaal bedieningspaneelKunststof
ModelSMV24AX02E
Nis hoogte81.5 cm
ScharniersysteemDeur-op-deur
Smart Home PlatformGeen platform
Soft close deurNee
Taal handleidingNederlands
Verpakking breedte65 cm
Verpakking hoogte90 cm
Verpakking lengte65 cm
Waterverbruik per cyclus11.7 l

Geen frontpaneel meegeleverd - Verborgen bediening | Breedte: 59,8 cm

B-care Mini Wasmachine - Inclusief Afstandsbediening - 2kg Wascapaciteit - Camping Wasmachine en Vaatwasser - Mini Wasmachine met Centrifuge - Kleine Wasmachine - Kleine Vaatwassers - Handwasmachine - Voor Kleine Was

★★★★★
39,95  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Geluidsniveau: 40 dB

Mepal – Lunchpot Ellipse mini – Praktische muesli beker to go – Nordic denim – Geschikt voor vriezer, magnetron en vaatwasser.

★★★★★
14,99  in stock
Bol.com
as of september 20, 2023 8:33 pm

Features

MerkMepal
KleurNordic denim
MateriaalPolypropyleen
VormRond
Type dekselLosse deksel
LuchtdichtJa
NestbaarNee
VaatwasserbestendigJa
MagnetronbestendigJa
VriezerbestendigJa
Product breedte9,1 cm
Product hoogte12,8 cm
Product lengte9,1 cm
Gewicht0,2 kg
Inhoud0,42 liter
Hoeveel delig2-delig
Fabrieksgarantie2 jaar
Service typeCarry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantieVerkeerd gebruik
Aantal consumenteneenheden (CE)1
Aantal vakken2
BPA-vrijJa
BreekbaarNee
Geschikt voor type voedselYoghurt , Snacks , Soep , Fruit
Gewicht169 g
In een setNee
MPN (Manufacturer Part Number)107650016800
OvenbestendigNee
Type vershouddoosLunchbox
Verpakking breedte92 mm
Verpakking hoogte92 mm
Verpakking lengte138 mm
Verpakkingsinhoud1x Mepal lunchpot Ellipse mini

0,42 liter

4.9/5 - (12 stemmen)
Scroll naar boven