Beste kooktoestel camping – Analyse | Aanbiedingen

beste gasfornuizen

Dit artikel presenteert de beste kampeerkooktoestellen voor je behoeften. Deze kooktoestellen zijn compact en draagbaar, zodat ze een gemakkelijke keuze zijn voor avonturen buitenshuis.

 

De beste kampeerkooktoestellen zijn meestal gemaakt van aluminium, titanium of roestvrij staal, dat een efficiënte warmteoverdracht en duurzaamheid biedt. Ze zijn er ook in verschillende vormen, zoals rond, vierkant, zeshoekig en rechthoekig, waardoor ze efficiënter passen op plaatsen als rugzakken of kleine keukenkastjes.

 

In het verleden was het moeilijk een goed kooktoestel voor op de camping te vinden dat je eten ook echt kon koken. Maar nu kun je het beste camping kooktoestel op Amazon vinden.

Tegenwoordig gaan steeds meer mensen met hun gezin of vrienden op kampeertocht. Ze hebben een betrouwbare bron van warmte en voedsel nodig om zich op deze tochten voor te bereiden. Om het meeste uit je ervaring te halen, moet je investeren in een van de beste buiten kooktoestellen die je tijdens geen enkele kampeertocht in de steek zullen laten.

 

Imex Campingmaskookset - beste kampeer kooktoestel

Aanbevolen camping kooktoestel

 

Beste kooktoestel camping imex

 

De i-mex camping gas cook set is een draagbaar kooktoestel. Het product is ontworpen voor gebruik buitenshuis en bevat een gaspatroon.

Dit product is ontworpen voor gebruik buitenshuis in een natuurlijke omgeving. Er zit een draagkoffer bij die ruimte biedt om het toestel in te pakken en op te bergen als het niet in gebruik is. De i-mex campinggas pannenset is het nieuwste product in de Imex campingas reeks.

 

 

Vergelijkingstabel van de 3 beste kooktoestel camping

 

Kooktoestel camping
De Beste
Kwaliteit-prijs
Merk
i-mex Imex Camping gaskooktoestelset, kooktoestel in draagtas met gaspatroontje,...
BRUNNER campingartikelen Devil
Cijfer
⭐Korting op uw gebruikelijke prijs⭐
Voordelen
Gemakkelijk te vervoeren. - Materialen van topkwaliteit
Gemakkelijk te dragen en stevige koffer. - Materialen van topkwaliteit
Nadelen
Bijvullen van gas is niet inbegrepen
We zien geen nadelen
De Beste
Kooktoestel camping
Merk
i-mex Imex Camping gaskooktoestelset, kooktoestel in draagtas met gaspatroontje,...
Product
Cijfer
⭐Korting op uw gebruikelijke prijs⭐
Voordelen
Gemakkelijk te vervoeren. - Materialen van topkwaliteit
Nadelen
Bijvullen van gas is niet inbegrepen
Prijzen
Kwaliteit-prijs
Kooktoestel camping
Merk
BRUNNER campingartikelen Devil
Product
Cijfer
⭐Korting op uw gebruikelijke prijs⭐
Voordelen
Gemakkelijk te dragen en stevige koffer. - Materialen van topkwaliteit
Nadelen
We zien geen nadelen
Prijzen

 

De 5 beste camping kooktoestellen op de markt

 

Camping kooktoestellen zijn belangrijk omdat ze je tijdens je reis kunnen helpen koken en eten. Als je niet veel tijd buiten doorbrengt, kun je beter een camping kooktoestel kopen, zodat je beter voorbereid bent voor als je gaat kamperen.

 

1. Imex Campingmaskookset

 

Beste kooktoestel camping imex

Dit gas camping kooktoestel wordt geleverd met een draagkoffer om het gemakkelijk te vervoeren.Het i-mex gas camping cooker is een lichtgewicht kooktoestel dat een geweldige manier biedt om te koken tijdens je volgende kampeertocht. 

Hij wordt ook geleverd met een draagkoffer, zodat je hem gemakkelijk mee kunt nemen.

 

Het i-mex gasfornuis is ideaal voor wie het gemak van een elektrische oven zoekt, zonder het gedoe met snoeren en stekkers.

 

 

i-mex Imex Camping gaskooktoestelset, kooktoestel in draagtas met gaspatroontje,...
169 Reviews
i-mex Imex Camping gaskooktoestelset, kooktoestel in draagtas met gaspatroontje,...
 • Merkproduct van Imex
 • Gaskoker volgens nieuwe EU-veiligheidsrichtlijnen
 • Piëzo-ontsteking, veiligheidsvergrendeling en draagkoffer

 


 

2. BRUNNER Campingartikel Duivel – gaskooktoestel camping

 

Beste kooktoestel camping brunner

Het Brumby kooktoestel is een klein, licht en compact kooktoestel dat je overal mee naartoe kunt nemen. Hij is perfect voor rugzaktochten of elk buitenavontuur waarbij voedsel gekookt moet worden.

Dit artikel gaat over het gebruik van de Brumby cooker en de beste manieren om erop te koken.

Het Bruder campingkooktoestel is een klein, licht en compact campingkooktoestel dat je overal mee naartoe kunt nemen. Hij is perfect voor rugzaktochten of elk buitenavontuur waarbij gekookt moet worden.

 

 

 

BRUNNER campingartikelen Devil
83 Reviews
BRUNNER campingartikelen Devil
 • Brandervermogen: 2,5 kW
 • Afmetingen: 24 x 28 x 12 cm
 • Gewicht: ca. 2 kg

 

 


 

 

3. Enders® Campingkooktoestel NELSON – camping kookplaat

 

Beste kooktoestel camping enders

Het camping kooktoestel Enders® NELSON 1880, 2,2 kW vermogen, patroon brander, incl. draagtas, is geschikt voor kamperen en picknicken op het strand. Hij heeft een krachtige brander, regelbaar tot 8 kW met variabel vermogen. 

Dit toestel is uitgerust met veiligheidsvoorzieningen zoals een zelfsluitend deksel en een veiligheids drukventiel dat de gastoevoer automatisch afsluit wanneer het een lage druk of een ander lek detecteert.

Het Enders Camping fornuis is ontworpen om uw tent of uw hele camping te verwarmen en zorgt voor een gelijkmatige verwarming over het gehele oppervlak van de branders en de pan door het gebruik van een in vier standen verstelbare vlamregelaar.

 

 

No products found.

 

 


 

4. Optimus Crux Lite – gasfornuis camping

 

Beste kooktoestel camping optimus

De Optimus Crux Lite Solo cooking system cooker met koekenpan is een nieuw product van het bedrijf dat een revolutie veroorzaakte op de markt van outdoor cooking. 

Dit kooktoestel is ontworpen voor solo kamperen en backpacken, maar is veelzijdig en kan worden gebruikt voor andere activiteiten zoals picknicken en wandelen.

Het Optimus Crux Lite Solo fornuis met koekenpan heeft een geïntegreerde panhouder waarmee u kunt koken als een pro.  U kunt hem ook gebruiken als pannenlap terwijl u uw slaapzak in uw tent legt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw handen vuil worden als u ’s morgens gaat koken. 

 

 

Rebajas
Optimus 8019749 Crux Lite Solo kooksysteem kooktoestel met pan
 • Compact en ultralicht 3-delig kooksysteem bestaande uit Optimus Crux Lite gasfornuis en de Terra Solo kookset.
 • Terra Solo kookset van hard geanodiseerd aluminium met antiaanbaklaag
 • Grote brandkop voor optimale warmteverdeling, nauwkeurige vlamcontrole, kokend zonder aanbranden

 


 

5. Campingaz Gaskoker – kamperen kooktoestel

 

Beste kooktoestel camping campingaz

Als u op zoek bent naar een nieuw gasfornuis, dan is Campingaz een bedrijf dat u niet zal teleurstellen. Als Europees topmerk biedt Campingaz al sinds 1906 gasfornuizen aan.

 

Het Campingaz gasfornuis is een kunstwerk met zijn roestvrijstalen design en innovatieve functies, zoals de piëzo-ontsteking.

 

Campingbistro Dlx, XL, Blue is een perfecte keuze voor kampeerliefhebbers die hun culinaire ervaring willen verbeteren tijdens hun volgende avontuur.Vier-standen.

 

 

Campingaz Gaskoker Campingbistro Dlx, XL, Blauw
1,210 Reviews
Campingaz Gaskoker Campingbistro Dlx, XL, Blauw
 • Compact en krachtig: eenvoudig te bedienen tafelkooktoestel (2200 W) met piëzo-ontsteking; de vlam is individueel regelbaar; robuuste roestvrij stalen...
 • Maximale veiligheid: dankzij de cartouchebeveiliging (hendel naast de gasregelaar) kan de gastoevoer onderbroken/hersteld worden; betrouwbare beveiliging...
 • Praktisch design en bescherming: gebruik met Campingaz gascartouche CP 250, die tijdens gebruik in het geïntegreerde cartouchevak verdwijnt; incl...

 


 

Koop gids. Test camping kooktoestel

 

Eerst moet je weten hoe vaak je hem gebruikt, of je een duurder exemplaar nodig hebt of dat het goedkoper kan.

Het is ook belangrijk de voornaamste plaatsen te kennen waar de kachel gebruikt zal worden, want als je op plaatsen bent met tropische temperaturen die niet in de buurt van 0º komen, is het beter een gasfornuis te kiezen dat goede prestaties levert zonder dat je een krachtiger en gesofisticeerder model nodig hebt.

 

Advies en verzorging van het fornuis

 

Bepaalde voorzorgsmaatregelen zijn nodig bij het gebruik en het opbergen van het fornuis, vooral omdat het een toestel is dat met brandbare producten werkt, en voor meer voorzichtigheid en een langere levensduur.

Veel daarvan zijn heel eenvoudig, zoals het schoonhouden en verzorgen van de plaats, maar let altijd op de gebruiksaanwijzing op de verpakking, die specifiek voor elk model is.

Zorg er ook voor dat hij helemaal schoon is en dat er op lange termijn niets bijtends mee in contact komt.

 

Voordelen en nadelen van een ingegraven fornuis

 

Voordelen

 • Goedkoop te koop
 • Klein en praktisch
 • Onmiddellijk klaar voor gebruik
 • Nauwelijks stankoverlast
 • Kan ook gebruikt worden als 2-pits camping fornuis
 • Brandt zonder residu

 

Nadelen

 • Beperkte inhoud van cartridges
 • Geschikt kook gerei
 • Alleen buiten toegestaan
 • Kou verlengt het kookproces
 • Kan alleen met propaan gebruikt worden bij koud weer

 

Wat zijn de soorten camping cookers?

 

Het Campinggas kooktoestel kan op verschillende manieren gebruikt worden. Daarom wordt onderscheid gemaakt tussen compacte branders, kampeerstoelen en cilinder gasfornuizen met een slangaansluiting.

 

Compacte brander

De compacte brander is het best verkochte camping gasfornuis bij uitstek en is een van de best verkochte camping fornuizen aller tijden. Het werkt alleen met stinger cartridges, die je in elke ijzerwarenwinkel of bij veel benzinestations kunt kopen. In de compacte brander is de gaspatroon stevig aan de fitting bevestigd. Om dit te doen wordt een gat geboord in de gaspatroon van de stinger om er een bevestiging van te maken. De gaspatroon dient ook als basis.

 

De gaspatroon van het koffervormige campingfornuis

Dit model lijkt op een klein gasfornuis dat op een fornuis lijkt. Het is verkrijgbaar als 1- of 2-pits gasfornuis. Hij wordt ook wel koffer genoemd omdat hij meestal in een draagbare koffer opgeborgen kan worden. Het neemt daarom meer ruimte in dan een compact gasfornuis en is ook zwaarder.  Het heeft echter het voordeel dat je grotere pannen kunt gebruiken, die ook veiliger zijn. Uitlaatgassen worden via een klep inzet naar binnen gevoerd.

 

Camping kooktoestel met buizensysteem

Als je de voordelen van een compacte brander combineert met de veiligheid van een kofferbrander, krijg je een gasbrander met een buisverbinding. Het voordeel is dat het camping kooktoestel een stevige basis heeft en door een buis verbonden is met een ventiel patroon.

 

Camping kooktoestel zonder gaspatroon

Een andere mogelijkheid om het campingfornuis te gebruiken is het gebruik van gasflessen. Het gasfornuis wordt rechtstreeks op de cilinder aangesloten of geschroefd via een leidingsysteem. Het voordeel is dat een relatief grote gasreserve gebruikt kan worden. Het gebruik ervan wordt echter meestal overgelaten aan reizigers met een grote tent, caravan of camper.

 

Is een camping kooktoestel echt nodig?

Het camping fornuis is een nuttig hulpmiddel bij het kamperen in de open lucht. Kampeerders, die vaak met de tent op vakantie gaan, moeten een kampeer kooktoestel aanschaffen om warme maaltijden te kunnen bereiden.

 

Kan het campingfornuis overal gebruikt worden?

Op aangewezen campings is het gebruik van een TÜV-goedgekeurd campingfornuis toegestaan. De exacte informatie is te vinden op de campings of bij de beheerder.

 

Duurt het lang voor de kampeerplaatsen klaar zijn met een campingfornuis?

 

De meeste kampeerkooktoestellen werken op gas, dat met een regelaar wordt geregeld. Net als in een normaal huis is de warmte direct beschikbaar en zorgt ervoor dat het eten binnen enkele minuten warm is.

 

Moet het campingfornuis een TÜV-zegel hebben?

 

Het TÜV-zegel is zeer belangrijk omdat het aantoont dat veilig gebruik mogelijk is. Veel campings hechten veel belang aan dit TÜV-keurmerk, zodat hun eigen veiligheid en die van andere kampeerders niet in gevaar komt.

 

 Zijn er grote verschillen in camping kooktoestellen?

In wezen zitten de verschillen alleen in de uitrusting en, natuurlijk, in de prijs. De goedkope modellen kosten al rond de 10 euro en zijn vrij eenvoudig. Dure modellen zijn verkrijgbaar vanaf 20 euro, die overtuigen door hun functies en een hoger niveau van comfort.

 

De beste kooktoestel camping om online te kopen in de aanbieding

 

Campingaz Party Grill 400 R Campingkooktoestel - 1-pits - 2000 Watt

★★★★★
94,99  in stock
Bol.com
as of februari 20, 2024 5:51 pm

Features

AfmetingenAfmeting: 29 x 36 x 42 cm
Breedte36 cm
Hoogte42 cm
Afmetingen inclusief verpakking27,6 x 35,8 x 37,5 cm (lxbxh)
Gewicht6 kg
Artikelnummer8823718
Aantal branders1
BrandstofGas
Vermogen2000 Watt
Gewicht6 kg
In de doos1 stuks
KleurBlauw/Zwart
In de doos1 stuks
MateriaalStaal
Product gewicht4.8 kg
Taal handleidingNederlands

Afmeting: 29 x 36 x 42 cm | 1 pitten | 2000 Watt

Campingland -Portable GAS Stove -Camping kooktoestel - Kookbrander - -Gasbranders- kookstel- Draagbaar Gasfornuis- INCLUSIEF 4X GASFLESSEN EN KOFFER

39,99  in stock
Bol.com
as of februari 20, 2024 5:51 pm

Features

AfmetingenAfmeting: 28 x 28 x 6 cm
Breedte28 cm
Hoogte6 cm
Afmetingen inclusief verpakking33 x 33 x 20 cm (lxbxh)
Gewicht100 g
Artikelnummer0
Aantal branders1
BrandstofGas
Vermogen2220 Watt
Gewicht100 g
In de doos1x Campingland -Portable GAS Stove - Kooktoestel gas - Kookbrander 1x koffer
KleurMet 4 Gas Flessen
In de doos1x Campingland -Portable GAS Stove - Kooktoestel gas - Kookbrander 1x koffer
MateriaalStaal
Product gewicht1 kg
Taal handleidingNederlands

Afmeting: 28 x 28 x 6 cm | 1 pitten | 2220 Watt

Gimeg Kooktoestel - 3-pits - Wit

★★★★★
59,99  in stock
Bol.com
as of februari 20, 2024 5:51 pm

Features

AfmetingenAfmeting: 33 x 60 x 10 cm
Breedte60 cm
Hoogte10 cm
Afmetingen inclusief verpakking60,9 x 33,9 x 10,7 cm (lxbxh)
Gewicht4 kg
Artikelnummer5129740
Aantal branders3
BrandstofGas
Vermogen6600 Watt
Gewicht4 kg
In de doos1x kooktoestel 3 pits wit
Kleurgrijs
In de doos1x kooktoestel 3 pits wit
MateriaalMetaal
Product gewicht3.51 kg
Taal handleidingNederlands

Afmeting: 33 x 60 x 10 cm | 3 pitten | 6600 Watt

Campingaz Partygrill 400 CV Campingkooktoestel - 1-pits - 2000 Watt

★★★★★
94,99  in stock
Bol.com
as of februari 20, 2024 5:51 pm

Features

AfmetingenAfmeting: 29 x 29 x 42 cm
Breedte29 cm
Hoogte42 cm
Afmetingen inclusief verpakking27,3 x 35,8 x 37 cm (lxbxh)
Gewicht6 kg
Artikelnummer8830685
Aantal branders1
BrandstofGas
Vermogen2000 Watt
Gewicht6 kg
In de doos1
GeslachtVoor unisex
KleurBlauw
In de doos1
MateriaalStaal
Product gewicht4.92 kg
Taal handleidingNederlands

Afmeting: 29 x 29 x 42 cm | 1 pitten | 2000 Watt

Campart Gaskomfoor Campingkooktoestel - 3-pits - 2x 1500 Watt en 1x 1000 Watt - Wit

★★★★★
49,99  in stock
Bol.com
as of februari 20, 2024 5:51 pm

Features

AfmetingenAfmeting: 6 x 33 x 1 cm
Breedte33 cm
Hoogte1 cm
Afmetingen inclusief verpakking63,8 x 34,4 x 11,3 cm (lxbxh)
Gewicht3 kg
Artikelnummer8400760
Aantal branders3
BrandstofGas
Vermogen4 Watt
Gewicht3 kg
In de doosCampart gaskooktoestel, demontabel deksel, handleiding
KleurWit
In de doosCampart gaskooktoestel, demontabel deksel, handleiding
MateriaalStaal
Product gewicht3200 g
Taal handleidingUniverseel

Afmeting: 6 x 33 x 1 cm | 3 pitten | 4 Watt

Campgas Draagbaar gasfornuis

★★★★★
29,99  in stock
Bol.com
as of februari 20, 2024 5:51 pm

Features

AfmetingenAfmeting: 22 x 22 x 22 cm
Breedte22 cm
Hoogte22 cm
Afmetingen inclusief verpakking36,7 x 32,4 x 9,9 cm (lxbxh)
Gewicht2 kg
Aantal branders1
BrandstofGas
Vermogen2200 Watt
Gewicht2 kg
In de doos1x Draagbare Gasfornuis inclusief, koffer
KleurZwart
In de doos1x Draagbare Gasfornuis inclusief, koffer
MateriaalMetaal
Product gewicht2 kg
Taal handleidingUniverseel

Afmeting: 22 x 22 x 22 cm | 1 pitten | 2200 Watt

Froyak Campingkooktoestel-1-Pits Camping Gasbrander met Afdekkap

★★★★★
19,26  in stock
Bol.com
as of februari 20, 2024 5:51 pm

Features

AfmetingenAfmeting: 12 x 12 x 21 cm
Breedte12 cm
Hoogte21 cm
Afmetingen inclusief verpakking21,6 x 12,3 x 12,2 cm (lxbxh)
Gewicht503 g
Artikelnummer1
Aantal branders1
BrandstofButaan
Vermogen2000 Watt
Gewicht503 g
In de doos1 campingkooktoestel
GeslachtVoor unisex
Kleuraluminium | blauw
In de doos1 campingkooktoestel
MateriaalAluminium | Plastic
Product gewicht385 g
Taal handleidingNederlands

Afmeting: 12 x 12 x 21 cm | 1 pitten | 2000 Watt

Bo-Camp - Pannenset - Explorer - 4-Delig - Hard Anodized Pan

★★★★★
57,99  in stock
Bol.com
as of februari 20, 2024 5:51 pm

Features

Diameter19 cm
Breedte19 cm
Hoogte11,5 cm
Afmetingen inclusief verpakking20,3 x 19,7 x 14,2 cm (lxbxh)
Gewicht1 kg
VaatwasserbestendigJa
Gewicht1 kg
In de doos1
KleurGroen
Aantal delen4
In de doos1
MateriaalAluminium
Gevarenaanduiding (H-zinnen)Niet van toepassing
Product gewicht1.15 kg
Product lengte19 cm
SignaalwoordNiet van toepassing
Taal handleidingNederlands
Voorzorgsaanduiding (P-zinnen)Niet van toepassing

4 -delig

Kemper Kooktoestel set met 4 branders - gas - 4,65 kW

★★★★★
79,99  in stock
Bol.com
as of februari 20, 2024 5:51 pm

Features

AfmetingenAfmeting: 52,5 x 53,5 x 11 cm
Breedte53,5 cm
Hoogte11 cm
Afmetingen inclusief verpakking54,5 x 52,7 x 11,5 cm (lxbxh)
Gewicht5 kg
Aantal branders4
BrandstofButaan | Propaan
Gewicht5 kg
In de doosgaskooktoestel
KleurWit
In de doosgaskooktoestel
MateriaalMetaal
Product gewicht5 kg
Taal handleidingNederlands

Afmeting: 52,5 x 53,5 x 11 cm | 4 pitten

Campingland Draagbaar Gasfornuis

★★★★★
33,90  in stock
Bol.com
as of februari 20, 2024 5:51 pm

Features

AfmetingenAfmeting: 22 x 22 x 22 cm
Breedte22 cm
Hoogte22 cm
Afmetingen inclusief verpakking36,7 x 32,4 x 9,9 cm (lxbxh)
Gewicht2 kg
Aantal branders1
BrandstofGas
Vermogen2200 Watt
Gewicht2 kg
In de doos1 Gasfornuis
Kleurzwart
In de doos1 Gasfornuis
MateriaalMetaal
Product gewicht2 kg
Taal handleidingEngels , Duits , Universeel

Afmeting: 22 x 22 x 22 cm | 1 pitten | 2200 Watt

Campingaz Camping Kitchen 2 CV PZ - gasbrander 2 pits -

69,95  in stock
Bol.com
as of februari 20, 2024 5:51 pm

Features

AfmetingenAfmeting: 33 x 49 x 45 cm
Breedte49 cm
Hoogte45 cm
Afmetingen inclusief verpakking51,3 x 40,9 x 13,5 cm (lxbxh)
Gewicht4 kg
Artikelnummer2000035941
Aantal branders2
BrandstofPropaan
Vermogen4000 Watt
Gewicht4 kg
In de doosVermogen: 2 x 2000 W Gasverbruik: 291 g/u Kooktijd (voor 1 l water): 6 min 30 sec Ontsteking: Piëzo Gebruikstijd: CV470+ (1 u en 30 min) (apart verkocht) Materiaal deksel: gelakt staal Brandstofbron: CV 470+ Gewicht: 3,8 kg Afmetingen open (l x b x h) in cm: 49 x 45 x 33 Afmetingen gesloten (l x b x h) in cm: 49 x 35 x 10 Slang en drukregelaar meegeleverd
KleurLichtgrijs
In de doosVermogen: 2 x 2000 W Gasverbruik: 291 g/u Kooktijd (voor 1 l water): 6 min 30 sec Ontsteking: Piëzo Gebruikstijd: CV470+ (1 u en 30 min) (apart verkocht) Materiaal deksel: gelakt staal Brandstofbron: CV 470+ Gewicht: 3,8 kg Afmetingen open (l x b x h) in cm: 49 x 45 x 33 Afmetingen gesloten (l x b x h) in cm: 49 x 35 x 10 Slang en drukregelaar meegeleverd
MateriaalStaal
Product gewicht3.8 kg
Taal handleidingNederlands

Afmeting: 33 x 49 x 45 cm | 2 pitten | 4000 Watt

Draagbaar Camping Kookstel 1-Pits - Kooktoestel Kampeer Gas Kookstel - Butaangas Gasstel Gasfornuis Gaspit - Campingkooktoestel Gas Kookplaat - Elektrische Ontsteking - Met Koffer - 1-Pits

29,99  in stock
Bol.com
as of februari 20, 2024 5:51 pm

Features

Afmetingen inclusief verpakking39,2 x 32 x 13,9 cm (lxbxh)
Gewicht2 kg
Aantal branders1
BrandstofGas
Gewicht2 kg
In de doosDraagbaar Camping Kookstel 1-Pits - Kooktoestel Kampeer Gas Kookstel - Butaangas Gasstel Gasfornuis Gaspit - Campingkooktoestel Gas Kookplaat - Elektrische Ontsteking - Met Koffer - 1-Pits Let op! Wordt willekeurig geleverd in zwart of blauw!
KleurZwart | Blauw
In de doosDraagbaar Camping Kookstel 1-Pits - Kooktoestel Kampeer Gas Kookstel - Butaangas Gasstel Gasfornuis Gaspit - Campingkooktoestel Gas Kookplaat - Elektrische Ontsteking - Met Koffer - 1-Pits Let op! Wordt willekeurig geleverd in zwart of blauw!
Taal handleidingUniverseel

1 pitten

Campingland -Portable GAS Stove -Camping kooktoestel - Kookbrander - -Gasbranders- kookstel- Draagbaar Gasfornuis- INCLUSIEF 2X GASFLESSEN EN KOFFER

34,49  in stock
Bol.com
as of februari 20, 2024 5:51 pm

Features

AfmetingenAfmeting: 28 x 28 x 6 cm
Breedte28 cm
Hoogte6 cm
Afmetingen inclusief verpakking33 x 33 x 20 cm (lxbxh)
Gewicht100 g
Artikelnummer0
Aantal branders1
BrandstofGas
Vermogen2220 Watt
Gewicht100 g
In de doos1x Campingland -Portable GAS Stove - Kooktoestel gas - Kookbrander 1x koffer
KleurMet 2 Gas Flessen
In de doos1x Campingland -Portable GAS Stove - Kooktoestel gas - Kookbrander 1x koffer
MateriaalStaal
Product gewicht1 kg
Taal handleidingNederlands

Afmeting: 28 x 28 x 6 cm | 1 pitten | 2220 Watt

4.9/5 - (12 stemmen)
Scroll naar boven